Δημόσια διαβούλευση για τέσσερα κτίρια από τον Δήμο Αθηναίων

Δημόσια διαβούλευση για τέσσερα κτίρια από τον Δήμο Αθηναίων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια καινοτόμα διαδικασία ξεκινά ο Δήμος Αθηναίων για τη μελλοντική χρήση τεσσάρων δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, εγκαινιάζοντας ανοιχτή και δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση.

Δημότες, κάτοικοι, οργανισμοί, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών καλούνται να πουν τη γνώμη και τις ιδέες τους για το νέο πρόσωπο που αποκτούν τέσσερα κτίρια-τοπόσημα για την πρωτεύουσα: Το κτίριο του ΕΒΕΑ στην οδό Αμερικής 8, το διατηρητέο κτίριο επί της οδού Θεοτοκοπούλου 34, το Σεράφειο Κολυμβητήριο – αθλητικό πολιτιστικό κέντρο, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη.

Ηδη, το πρώτο σημαντικό βήμα της διαβούλευσης έγινε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, όπου η διαδικασία αυτή εισήλθε στην επομένη φάση, με την έκθεση από σήμερα των περίπου 470 πρώτων ιδεών από 200 δημότες, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Τα τέσσερα έργα του Δήμου Αθηναίων χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους, στο πλαίσιο του μεγάλου αναπτυξιακού προγράμματος, «Εργο Αθήνα», και ολοκληρώνονται το διάστημα 2015 – 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή