5 τσάντες για τις casual chic εμφανίσεις σας

5 τσάντες για τις casual chic εμφανίσεις σας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμάζεστε για το γραφείο και αποφασίζετε σήμερα να είστε πιο casual απ’ ότι συνήθως. Έτσι παίρνετε το αγαπημένο σαςτζιν από την κρεμάστρα, το λευκό top που σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη, ένα φαρδύ σακάκι σε μπλε navy ή μαύρο χρώμα και προσπαθείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα αναδείξουν το look σας. Θέλετε να είστε άνετη χωρίς να χάσετε την κομψότητά σας. Το κλειδί, λοιπόν, στο outfit που θα δημιουργήσετε είναι το ζευγάρι παπουτσιών και η τσάντα που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση.

Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα βασικά κομμάτια σας με ένα ζευγάρι γόβες, ίσως λευκές ή μπεζ που ταιριάζουν πολύ στην εποχή, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μία κομψή τσάντα για τον ώμο σε ταμπά ή σκούρο καφέ. Μία τσάντα ώμου είναι ιδανική για τις πρωινές εμφανίσεις σας και ανάλογα με το σχέδιο της μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δείτε εδώ 5 μοντέρνες και chic τσάντες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωινό look σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT