20 stylish φούστες για το καλοκαίρι

20 stylish φούστες για το καλοκαίρι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τον χειμώνα να αποφεύγετε τις φούστες γιατί τις περισσότερες μέρες το μόνο που σκέφτεστε είναι να ντυθείτε ζεστά για να γλιτώσετε το κρύο, αλλά το καλοκαίρι τις τιμάτε όπως τους αξίζει. Είναι άλλωστε ένα από τα πιο αγαπημένα σας κομμάτια, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο μοντέρνα, κομψά και αέρινα looks.

Η ποικιλία τους σε σχέδια, χρώματα, μοτίβα και γραμμές είναι μεγάλη και θα βρείτε σίγουρα τη φούστα που ταιριάζει στο στιλ σας. Αν είστε petite, μπορείτε να φορέσετε skater ή bodycon φούστα, λευκό top και εσπαντρίγιες, ενώ αν έχετε λίγη παραπάνω περιφέρεια μπορείτε να προτιμήσετε τις φούστες σε γραμμή Α.

Συνδυάστε τις με πουκάμισα, crop tops για να τονίσετε τη λεπτή μέση σας και τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ή ένα ζευγάρι κομψές γόβες. Αν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα μπορείτε να δοκιμάσετε maxi φούστες με aztec prints ή λαχούρια, για να δημιουργήσετε τις πιο hot bohemian εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Δείτε εδώ 20 φούστες που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή την εποχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT