Συμβολικός διαγωνισμός στη μνήμη του Τζον Νας από το βιβλιοπωλειο «Παπασωτηρίου»

Συμβολικός διαγωνισμός στη μνήμη του Τζον Νας από το βιβλιοπωλειο «Παπασωτηρίου»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμβολικό διαγωνισμό στη μνήμη του Τζον Νας που έφυγε από τη ζωή στις 23 Μαΐου διοργανώνει το κατάστημα Παπασωτηρίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα τριαντάφυλλο στο πάτωμα του κεντρικού καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 37, είτε σε έντονο κόκκινο είτε σε έντονο ροζ χρώμα.

Στη συνέχεια καλείστε να σημειώσετε το email σας  και το ονοματεπώνυμο σας στο λευκό χαρτί που θα υπάρχει σε κάθε ταμείο του καταστήματος και μπαίνετε αυτομάτως στην συμβολική κλήρωση για να κερδίσετε  ένα και μοναδικό αντίτυπο από το σημαντικότερο βιβλίο που έχει γραφτεί έως σήμερα για τον Τζον Νας, «Τhe essential John Nash», σε paperback edition.

Στον διαγωνισμό που διαρκεί από τις 02.06.2015 ώρα 16:16 έως και τις 09.06.2015 και ώρα 19:00, μπορούν να συμμετέχουν όλοι από 7 ετών έως και 107 ετών! Η κλήρωση θα γίνει όπως πάντοτε, μέσω της πλατφόρμας www.random.org και παρουσία συμβολαιογράφου και ο ένας και μοναδικός  τυχερός νικητής που θα κληρωθεί θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Παπασωτηρίου στις 17.07.2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00.

O Τζον Νας πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα λίγο αφότου είχε παραλάβει το σπουδαιότερο για τον ίδιο βραβείο «Abel Prize». Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται σε ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει και για την ακρίβεια έχουν προσφέρει κατά λέξη: «outstanding  work in the field of Mathematics».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή