«Ερυθρόλευκο» το τρόπαιο, το πάλεψε ο Παναθηναϊκός

«Ερυθρόλευκο» το τρόπαιο, το πάλεψε ο Παναθηναϊκός

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προγνωστικά που τον ήθελαν από την αρχή της χρονιάς να φτάνει εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο στην Α1 ανδρών επιβεβαίωσε χθες ο Ολυμπιακός. Στην τρίτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών επικράτησε με 10-6 (4-2, 0-0, 3-3, 3-1) επί του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε τις τρεις νίκες. Ηταν η πρώτη φορά που οι «αιώνιοι αντίπαλοι» βρέθηκαν απέναντι σε τελική φάση στην υδατοσφαίριση.

Σε ένα κολυμβητήριο γεμάτο από φίλους του, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Η συνέχεια ανήκε στους «οικοδεσπότες» που χάρη στον παίκτη παραπάνω ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο με 4-2.

Το δεύτερο ήταν «άγονο» και για τις δύο ομάδες με τις άμυνές τους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Oι «πράσινοι» ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί στη διάρκεια του τρίτου, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (5-5), αλλά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Οι σκόρερ: Ολυμπιακός: Γιάννης Φουντούλης 3, Μάγιαρακ 1, Βλαχόπουλος 1, Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 1, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1, Γούνας 1. Παναθηναϊκός: Θεοδωρόπουλος 2, Κουρλιάφτης 1, Σαρτζετάκης 1, Γιώργος Αφρουδάκης 1, Καλογεράκος 1

• Ο Ολυμπιακός διατήρησε τα… σκήπτρα στο πόλο των γυναικών. Η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα και οι εκπρόσωποί της χαρακτήρισαν την ατμόσφαιρα «κλίμα ρωμαϊκής εποχής στο Κολοσσαίο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT