Στον εφιάλτη του Ιουλίου οδεύει ο ΠΑΟΚ

Στον εφιάλτη του Ιουλίου οδεύει ο ΠΑΟΚ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά σε δύο μέτωπα έβαλε η νίκη του Ατρομήτου με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Υπάρχει πλέον και δεύτερος… τελικός την ερχόμενη Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, μιας και η δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ διεκδικείται από τρεις ομάδες. Επίσης, τρεις ομάδες θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση, που σημαίνει έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 16 Ιουλίου! Το πλεονέκτημα έχει ο Αστέρας, καθώς παίζει για δύο αποτελέσματα στην Τρίπολη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν μόνο νίκη και να μην ηττηθεί στο Περιστέρι ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναθηναϊκός, ενώ ο Ατρόμητος ψάχνει πιο δύσκολο συνδυασμό: νίκη δική του επί του Παναθηναϊκού και ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Μόνο με αυτό το σενάριο θα κάνει μια απίστευτη ανατροπή για να πάρει το «καλό» εισιτήριο!

Ολα αυτά τα δεδομένα τα έφερε ένα υπέροχο γκολ του Καραμάνου στο 45΄, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να πετύχει ο Ατρόμητος την πιο σημαντική φετινή νίκη του. Ο αγχωμένος ΠΑΟΚ δέχθηκε ακόμα μεγαλύτερη πίεση από τους οπαδούς του και αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, κινδύνευσε στο τέλος και με δεύτερο γκολ, όταν έμεινε με δέκα λόγω τραυματισμού του Κωνσταντινίδη, έχοντας ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (68΄ Κόστα), Κάτσε, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης, Μακ (53΄ Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58΄ Περέιρα), Αθανασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (68΄ Μπρίτο), Ούμπιδες (91΄), Μπάλλας, Καραμάνος (75΄ Αγκουαζί), Παπάζογλου.

Νωρίτερα, ο Αστέρας είχε πάρει ένα «χρυσό» 0-0 στη Λεωφόρο, που του δίνει τη 2η θέση ακόμα και με ισοπαλία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με πολλές αντεγκλήσεις και σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών, ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία, αλλά ο Μπεργκ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οι περισσότερες προς το τέλος του. Ο Εσιέν είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και δεν βρισκόταν στο γήπεδο. Θέλει όμως να επιστρέψει προς τα τέλη Ιουνίου, για να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας μόνος του.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (80΄ Νίνης), Μπεργκ, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Δώνης (60΄ Ζέκα), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μαυρίας (68΄ Καρέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Αλόκο, Φερνάντες (66΄ Μούκαμ), Σκουρτάι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (77΄ Παπαχρήστος), Γιαννιώτας (59΄ Ρόλε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT