Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια

Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sarah Jessica Parker είχε φορέσει ένα απλό μαύρο φόρεμα και βελούδινα πράσινα παπούτσια όταν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Matthew Broderick. Από τότε, η ηθοποιός που έγινε σχεδιάστρια μετά την μεγάλη διασημότητα που απέκτησε για το στιλ της μέσα από τον ρόλο της Carrie στην δημοφιλή σειρά’ Sex And The City’, έχει αλλάξει άποψη για την μόδα. Η Parker μίλησε στο περιοδικό ‘Martha Stewart Weddings’ για τη νέα της σειρά νυφικών παπουτσιών που προσθέτει στην SJP κολεξιόν της αλλά και για τα χρώματα και τα υφάσματα που επέλεξε για τα παπούτσια που κάθε νύφη θα ήθελε να φορέσει.

Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια-1

«Εάν παντρευόμουν σήμερα θα φορούσα ένα κρεμ φόρεμα μόνο και μόνο για να έχω αυτή την εμπειρία» είπε η ηθοποιός δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει για τις στιλιστικές της επιλογές την ημέρα του γάμου της πριν 18 χρόνια. «Τώρα θα ήθελα το νυφικό μου να έχει μια αίσθηση από Oscar de la Renta, τσέπες κάτω από τη μέση, καλή εφαρμογή στο μπούστο, μια τεράστια φούστα από ταφτά ή σατέν» εξηγεί η Parker που τονίζει ότι αυτή «η σιλουέτα μου ταιριάζει γιατί είναι παραδοσιακή αλλά φαίνεται πολύ μοντέρνα».  

Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια-2

Η νέα της συλλογή νυφικών παπουτσιών θυμίζει αρκετά τα Manolo Blahnik που φόρεσε η Carrie στον γάμο της με τον Mr Big. Διακοσμημένα με κοσμήματα και διαθέσιμα σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων από ανοιχτό πράσινο μέχρι έντονο μπλε, η συλλογή της είναι το όνειρο κάθε νύφης που αναζητά ένα εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο ζευγάρι παπουτσιών για τον γάμο της.

Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια-3

Το λευκό, δαντελένιο παπούτσι με μια μπλε κορδέλα στο πίσω μέρος, λεπτομέρεια που αναφέρεται στο «κάτι μπλε» που φορούν οι αμερικανίδες νύφες.

Sarah Jessica Parker: Η νέα της συλλογή με νυφικά παπούτσια-4

Μια συλλογή που δεν είναι παραδοσιακή αλλά αποτυπώνει το ξεχωριστό προσωπικό στιλ της Sarah Jessica Parker, δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μόνο λευκές γόβες. Η 50χρονη σταρ σχεδίασε γόβες ψηλοτάκουνες σε έντονα χρώματα (ροζ, τιρκουάζ, μοβ και μπλε) και όπως έγραψε και στη σελίδα της στο Instagram όπου παρουσίασε τα νέα σχέδια πρόκειται για μια συλλογή νυφικών παπουτσιών «σε κλασικό στιλ, σε υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων που ελπίζω να αγαπήσετε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή