Διαθέσιμη σε 25 γλώσσες η ταξιδιωτική εφαρμογή Travel App

Διαθέσιμη σε 25 γλώσσες η ταξιδιωτική εφαρμογή Travel App

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πολλές διαφορές ανάμεσα στον τουρίστα και τον ταξιδιώτη είναι ότι ο πρώτος θέλει να ασχοληθεί όσο το δυνατό λιγότερο με το ταξίδι του, ενώ ο δεύτερος όσο το δυνατό περισσότερο. Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκετε, υπάρχουν πάντα απρόβλεπτοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το ταξίδι σας. Ωστόσο, αντί να αφήσετε τις αναποδιές να καταστρέψουν τα σχέδιά σας, μπορείτε να πάρετε κάποια μέτρα.

Χάρη στη νέα εφαρμογή για κινητά Travel App που δημιούργησε το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Κατανάλωσης, εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες-καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε χώρα εντός της Ένωσης. Εκτός από τα ταξίδια αναψυχής, η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη και για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και για όσους φοιτούν στο εξωτερικό μιας και παρέχει στο χρήστη νομικές πληροφορίες για κάθε χώρα σε 25 γλώσσες. Επιπλέον μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους, και για καταναλωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως, για παράδειγμα, θέματα που αφορούν την αγορά ελαττωματικών προϊόντων, ματαίωσης ή καθυστέρησης μιας πτήσης ή προβλήματα με την ενοικίαση αυτοκινήτων. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τις εξής επιμέρους κατηγορίες ενημέρωσης: λιανικές αγορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διαμονή σε ξενοδοχείο, ιατρική περίθαλψη, αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, ταξίδια με λεωφορεία και πλοία. Υπάρχουν κάποιες συμβουλές σχετικά με το διαδίκτυο και χρήση κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον στην εφαρμογή, ο καταναλωτής μπορεί να βρει τηλεφωνικούς αριθμούς και στοιχεία επικοινωνίας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή και των πρεσβειών.

Ενόψει καλοκαιριού αρχίστε να ταξιδεύετε με την φαντασία σας, βρείτε ερωτήσεις, απορίες και αναζητήστε τις απαντήσεις. Ακόμα κι όταν φτάσετε στον προορισμό σας, η προετοιμασία θα σας έχει χαρίσει χαρά και γνώσεις. Το ταξίδι είναι πάντα μια κορυφαία προσωπική στιγμή, μπορεί να είναι πραγματοποίηση ονείρων, ανάσα ελευθερίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT