Nude χείλη: Beauty tips για να πετύχετε τη νέα τάση της σεζόν

Nude χείλη: Beauty tips για να πετύχετε τη νέα τάση της σεζόν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι σίγουρο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν υπέροχα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε κι άλλες επιλογές. Ειδικά φέτος, που πολλοί οίκοι προτίμησαν nude χείλη για τα beauty looks των μοντέλων τους που περπάτησαν στην πασαρέλα, μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς ένα κραγιόν σε μία απόχρωση φυσική, κοντινή σε εκείνη των χειλιών σας. Υπάρχουν άλλωστε και 3 εύκολα κόλπα που θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν θέλετε, λοιπόν, τα χείλη σας να δείχνουν ζουμερά και εντυπωσιακά ακόμη κι όταν φοράτε το nude κραγιόν σας, ακολουθήστε τα παρακάτω 3 βήματα:

1. Κάντε μία καλή απολέπιση πριν εφαρμόσετε το nude κραγιόν σας. Χωρίς απολέπιση είναι πιθανό να υπάρχουν σκασίματα ή πετσάκια που θα δημιουργούν μία κακή όψη. Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα δικό σας απολεπιστικό προϊόν με μαύρη ζάχαρη και λάδι. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη σας και κάντε απαλό μασάζ για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα. Αμέσως μετά, φροντίστε να τα ενυδατώσετε.

2. Διαλέξτε με προσοχή την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στις πιο ροζ που είναι ιδανικές για τις πιο λευκές επιδερμίδες ή στις πιο μπεζ που ταιριάζουν στις πιο σταρένιες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT