Πίσω από τις κάμερες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενημέρωσε η ΕΠΟ;

Την περασμένη Δευτέρα, η ΕΠΟ έπρεπε σύμφωνα με τους κανονισμούς να ενημερώσει την UEFA εάν οι ομάδες που δηλώθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσει της επόμενης σεζόν εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ακεραιότητα αγώνων στο πλαίσιο εθνικών ή υπερεθνικών διοργανώσεων, και αν έχουν αρχίσει σε βάρος τους ή σε βάρος φυσικών προσώπων που συνδέονται μαζί τους, πειθαρχικές διαδικασίες ή/και έρευνες της κρατικής δικαιοσύνης. Με βάση αυτήν την ενημέρωση που ζητεί η UEFA, ακόμη και αν δεν υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί στις διοργανώσεις της για ένα έτος ομάδες που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε περιπτώσεις «χειραγώγησης αγώνων» για προληπτικούς λόγους και για την προστασία της ακεραιότητας των διοργανώσεών της. Τρεις από τις πέντε ομάδες που δηλώθηκαν φέρονται, βάσει των δικαστικών ερευνών, να εμπλέκονται, εξαιρουμένων των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ομως η ΕΠΟ, παρότι της ζητήθηκε να ενημερώσει, φέρεται να μην το έπραξε, δημιουργώντας την αίσθηση πως λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένων ομάδων και εναντίον των συμφερόντων άλλων. Οσον αφορά τις ομάδες, θα μπορούσαν και αυτές να ενημερώσουν σχετικά…  Α. Μ. 

Καλάθης και Βεζένκοφ

Ο Νικ Καλάθης έχει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου έχει ήδη πολλές προτάσεις, φυσικά και από τον Παναθηναϊκό, όμως μη νομίσει κανείς ότι το ΝΒΑ είναι αδιάφορο για τον διεθνή πλέι μέικερ. Ο Τζον Χόλιντζερ, αντιπρόεδρος των Γκρίζλις, ομάδα όπου αγωνίστηκε την τελευταία διετία ο Καλάθης, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για τον Καλάθη και είναι πολύ πιθανό να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Ο Χόλιντζερ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον Σάσα Βεζένκοφ σε δύο αγώνες του Αρη με τον ΠΑΟΚ και είχε και συνάντηση μαζί του. Οι Γκρίζλις επιλέγουν στο Νο 25 του φετινού ντραφτ και ο 19χρονος φόργουορντ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του από το ντραφτ του ΝΒΑ. Γ. Σ. 

Ο στόχος υπάρχει

Πολλές οι σκέψεις στον Παναθηναϊκό για τον επόμενο προπονητή στην ομάδα μπάσκετ. Οι περισσότερες έχουν σαφή κατεύθυνση την επιστροφή συγκεκριμένου Ελληνα τεχνικού, ιδιαιτέρως αγαπητού στην «πράσινη» εξέδρα. Ολα θα εξαρτηθούν, όμως, και από τον ίδιο, και το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας που ακόμη βρίσκεται. Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT