Σύντομα

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραβεία σε 17 επιχειρήσεις από το Ινστιτούτο ΕΚΕ

Δεκαεπτά εταιρείες που παρουσίασαν εξαιρετικές επιδόσεις το 2014 στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης. Φέτος διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν οι ακόλουθες εταιρείες: α) στην κατηγορία Platinum τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο ΟΤΕ – Cosmote, η Τράπεζα Πειραιώς, η Coca-Cola 3E και η Εθνική Τράπεζα, β) στην κατηγορία Gold η Γέφυρα Α.Ε., η Genesis Pharma, η Wind και η Mamidoil – Jetoil Α.Ε., γ) στην κατηγορία Silver η PepsiCo-Tasty, η ΔΕΠΑ και η NovoNordisk και δ) στην κατηγορία Bronze η «Ελληνικός Χρυσός» και η Janssen. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσία 200 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Ευρωπαϊκή

Πίστη, διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» επιχειρήσεων, προχώρησε σε συνεργασία με το New York College. Η συνεργασία, εκτός από τις δωρεάν παροχές στους κατόχους του προγράμματος, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες επεκτείνουν τη συνεργασία τους με στόχο οι σπουδαστές του New York College να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους σε περίπτωση που κάποιο έκτακτο γεγονός δεν θα τους επιτρέπει την καταβολή των ετήσιων διδάκτρων τους.

Νέο πρόγραμμα από International Life

H International Life στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με το νέο της προϊόν για την ασφάλιση καταστημάτων και επιχειρήσεων be open. Το be open αποτελείται από τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης, τα be open Classic, Plus και Premium, τα οποία αφορούν στην πλήρη προστασία των περιουσιακών στοιχείων της επαγγελματικής στέγης και στοχεύουν στη διασφάλιση τόσο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης όσο και της ίδιας της επένδυσης και των εισοδημάτων από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Η τιμολόγηση του προϊόντος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και εναρμονισμένη στις δύσκολες συνθήκες που διέπουν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Σημειώνεται ότι η International Life εξασφαλίζει την καταβολή της κάθε νόμιμης αποζημίωσης μέσα σε πέντε μόλις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών. Τέλος, μέσω του Customer Loyalty Scheme, ο πελάτης εξασφαλίζει 5% έκπτωση στα ασφάλιστρα του επαγγελματικού του αυτοκινήτου και 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα των πακέτων κατοικίας της International Life.

Παροχή σε εργαζομένους της 360 Connect από τη Vodafone

Ιδιωτική ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης, ζωής και ατυχημάτων προσφέρει η Vodafone από 1ης Ιουλίου 2015 σε όλους τους εργαζομένους της 360 Connect και στις οικογένειές τους. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της επαναφοράς των μισθών των εργαζομένων της 360 Connect την 1η Δεκεμβρίου 2014 από τη Vodafone στα προ της 18ης Δεκεμβρίου 2013 επίπεδα, τότε δηλαδή που έγινε η μετακίνηση των εργαζομένων από την hellas online στην εταιρεία 360 Connect. Η 360 Connect ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, με σκοπό να παρέχει κάθετες και ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις επικοινωνίας (call center) και αποτελεί πλέον μέλος της Vodafone Ελλάδας που αριθμεί 450 εργαζομένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή