Με προσεκτικές κινήσεις θωρακίζει την άμυνα ο ΠΑΟ

Με προσεκτικές κινήσεις θωρακίζει την άμυνα ο ΠΑΟ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο ταμπλό κινείται ο Παναθηναϊκός για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του. Το ένα το καλύπτει μόνος του ο Φιλίπ Ελάντερ και αφορά τον παίκτη που θα αποκτηθεί περισσότερο ως επένδυση για το μέλλον. Ο υψηλόσωμος στόπερ της Μάλμε έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για να έλθει τον Ιανουάριο που λήγει τον συμβόλαιό του, αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένει τόσο πολύ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για να τον αποκτήσει από τώρα έναντι ενός μικρού ποσού και δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει θετικά πολύ σύντομα. Αν όχι, οι εξελίξεις θα μετατεθούν για τον χειμώνα.

Το άλλο ταμπλό είναι αυτό με τους πιο έμπειρους και ακριβούς παίκτες που προορίζονται για βασική επιλογή στην ενδεκάδα. Η απόσυρση του Παναθηναϊκού από το κυνήγι του Εμιρ Σπάχιτς (ζήτησε κι άλλο χρόνο – ψάχνεται κυρίως για ομάδα της Μπουντεσλίγκα), έχει φέρει πολύ ψηλά στη λίστα τον Μάρκο Ανχελέρι της Μάλαγα. Ο Αργεντινός αμυντικός θέλει να αλλάξει περιβάλλον και ήταν εξαρχής θετικός στην ιδέα να έλθει στην Ελλάδα. Δεν είναι ελεύθερος, όμως, και θα χρειαστεί να πληρωθεί η ομάδα του για να προχωρήσει η μεταγραφή. Η Μάλαγα ζητεί κάτι περισσότερο από 500 χιλ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να εκτιμά ότι μπορεί να κατεβάσει σημαντικά τις απαιτήσεις της αν κινηθεί σωστά στις διαπραγματεύσεις.

Πολύ ψηλά στη λίστα παραμένει και ο Μίκαελ Σιανί, που είναι ελεύθερος από τη Λάτσιο. Θεωρείται παίκτης ανάλογης ποιότητας με τον Ανχελέρι και οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του γίνονται παράλληλα μ’ αυτές με τον Αργεντινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT