Από… κόσκινο η επιλογή προπονητή στον ΠΑΟΚ

Από… κόσκινο η επιλογή προπονητή στον ΠΑΟΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύωρη συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, και του τεχνικού διευθυντή, Φρανκ Αρνεσεν, παρουσία και της υπεύθυνης για τα οικονομικά της εταιρείας, Μαρία Γκοντσάρεβα, με αποκλειστικό θέμα την εύρεση προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και σήμερα, προκύψει ανακοίνωση για τον επόμενο τεχνικό του «Δικεφάλου», ώστε να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

Ο Αρνεσεν έφθασε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και, λίγες ώρες αργότερα, ανέλυε στον Σαββίδη τις δύο επιλογές του για τη θέση του προπονητή. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Δανός παράγοντας έχει καταλήξει, σε συνεργασία με τον Αγγελίδη, σε δύο προπονητές και χθες αναλύθηκαν τα προφίλ ώστε να έχει γνώση ο Σαββίδης και να δώσει την έγκρισή του για να προχωρήσουν οι δύο συνεργάτες του σε συμφωνία με έναν εκ των δύο.

Οι συζητήσεις με τους δύο βασικούς υποψήφιους τεχνικούς έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχει προσυμφωνία με αμφοτέρους, οπότε είναι πλέον στη διακριτική ευχέρεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να πάρουν την οριστική απόφαση, η οποία δεν πρόκειται να καθυστερήσει περισσότερο από 24 με 48 ώρες, διότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, μιας και η προετοιμασία ξεκινάει στις 29 Ιουνίου και θα πρέπει στο ενδιάμεσο να γίνουν και κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή