Η πρόσληψη Σίλβα ενεργοποιεί τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Η πρόσληψη Σίλβα ενεργοποιεί τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Πορτογάλοι γράφουν καθημερινά πως ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν στάση αναμονής και δεν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Οι Τούρκοι στέλνουν στο Λιμάνι τον Μουράτ Γιακίν, ο οποίος την περυσινή σεζόν καθόταν στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας. Ομως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όλα δείχνουν ότι ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα αναλάβει τις τύχες του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδος. Μόλις λυθεί το συμβόλαιό του με τη δεύτερη ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας είναι, σχεδόν, βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την Εστορίλ στην πρώτη κατηγορία και τη Σπόρτινγκ στην κατάκτηση του κυπέλλου, θα αναλάβει για πρώτη φορά στη σύντομη καριέρα του μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Η συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Είναι λογικό μέχρι να «κλείσει» το θέμα του προπονητή όλα να έχουν «παγώσει» καθώς οι όποιες κινήσεις γίνονταν έως τώρα ήταν υπό διαφορετική οπτική γωνία. Πάντως, οι Πορτογάλοι ενόψει της ολοκλήρωσης της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σίλβα κάνουν λόγο και για την απόκτηση του Καπέλ, του Ισπανού εξτρέμ που αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT