Crop top: Πως θα συνδυάσετε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Crop top: Πως θα συνδυάσετε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγετε τη ντουλάπα και επιλέγετε την αγαπημένη maxi φούστα σας για το πρωινό look σας. Θέλετε να τη συνδυάσετε με τα καινούρια σας σανδάλια, αλλά δεν ξέρετε τι top να φορέσετε για να πετύχετε ένα μοντέρνο, bohemian και καλόγουστο look. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε ένα μονόχρωμο ή printed crop top;

Τα τελευταία χρόνια, τα crop tops ανήκουν στις top καλοκαιρινές επιλογές και η αλήθεια είναι πως μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της μέρας αφού συνδυάζονται τόσο με φούστες όσο και με παντελόνια ή σαλοπέτες. Ιδανικά συνδυάζονται με maxi φούστες, παντελόνες, cropped υφασμάτινα παντελόνια ή midi φούστες, κλος ή pencil.

Crop top: Πως θα συνδυάσετε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού-1

Nicole Miller, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Για να μην πέσετε στην παγίδα να δείχνει το σύνολό σας κακόγουστο προσπαθήστε να αποφύγετε να συνδυάσετε το crop top σας με πολύ κοντό σορτς ή μία υπερβολικά mini φούστα. Με ένα κοντό top και ένα maxi ή midi bottom θα δημιουργήσετε εύκολα ένα περιποιημένο και ισορροπημένο look.

Ανακαλύψτε εδώ 15 μοντέρνα crop tops για τα καλοκαιρινά look σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT