Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την απόσυρση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο του πράκτορα 007 –αυτή θα γίνει μετά το επερχόμενο «Spectre»– φουντώνουν τα σενάρια για τον διάδοχο στη θέση του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου. Τελευταίο στην κούρσα προστέθηκε το όνομα του Ντέμιαν Λιούις (φωτ.), γνωστού από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό «Homeland», ενώ δυνατά «παίζουν» κι εκείνα των Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Χένρι Καβίλ και Μάικλ Φασμπέντερ.

(…) Για τις «γελοίες επιλογές» των χολιγουντιανών καστ μίλησε η Ελεν Μίρεν με αφορμή το περιστατικό της Μάγκι Τζίλενχαλ, η οποία κρίθηκε «πολύ μεγάλη» για να πρωταγωνιστήσει δίπλα σε έναν άντρα συνάδελφο, 18 χρόνια πρεσβύτερό της. Η σπουδαία Βρετανίδα ηθοποιός –για χρόνια και η ίδια θεωρούμενη sex symbol– χαρακτήρισε απαράδεκτη και σεξιστική την αντιμετώπιση των γυναικών από την κινηματογραφική βιομηχανία, ενώ η αντίδρασή της έρχεται να προστεθεί σε ακολουθία του περιστατικού της Τζίλενχαλ καθώς και αρκετών άλλων που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες.

(…) Την παρουσίαση των τριών τελευταίων επανακυκλοφοριών των Led Zeppelin έκανε χθες ο Τζίμι Πέιτζ στο Λονδίνο. Ο κιθαρίστας του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος έφερε έτσι σε πέρας μια διαδικασία έρευνας και σύνθεσης, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του κράτησε τρία χρόνια. Τα άλμπουμ «Presence», «In Through the Out Door» και «Coda», που παραδόθηκαν χθες στο κοινό, συμπληρώνουν μια εργασία «απαραίτητη» προκειμένου η σπουδαία κληρονομιά των Zeppelin να διατηρηθεί στην ποιότητα και στο εύρος (περιλαμβάνεται αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό) που της αξίζει.

(…) Προς 8.960 δολάρια πουλήθηκε σε δημοπρασία η λεγόμενη «Κοινωνική Βίβλος» του Φρανκ Σινάτρα. Πρόκειται για ένα μικρό μαύρο βιβλίο, στο οποίο ο θρύλος της μουσικής κατέγραφε εν είδει ημερολογίου τις επαφές του με διάφορους επιφανείς φίλους και γνωστούς του. Στο εξώφυλλό του, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα ενός fortune cookie, που αναφέρει: «Πρόσεχε τους φίλους που είναι ψεύτες και εξαπατούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT