Καλές τέχνες

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τέχνη κατά κανόνα αποτυπώνει την ομορφιά. Και ο κόσμος της ομορφιάς την τιμά, με συνεργασίες που δίνουν καλλιτεχνική διάσταση σε γνώριμα προϊόντα και αντικείμενα.

DARPHIN & ANTOINETTE POISSON

Καλές τέχνες-1

Ο οίκος Darphin μας εκπλήσσει αυτήν τη φορά όχι με ένα προϊόν ομορφιάς, αλλά με μια τσάντα. Όχι όμως μια οποιαδήποτε τσάντα, αλλά ένα αντικείμενο εκλεκτό, προορισμένο για λίγους – μόλις 10 αριθμημένα clutch bags. Σχεδιασμένα από την Hélène Nepomiatzi και κατασκευασμένα από το εργαστήριο À Paris chez Antoinette Poisson, που ειδικεύεται στην αναβίωση των περίφημων ταπετσαριών «Dominoté» του 18ου αιώνα, συμπυκνώνουν τη δεξιοτεχνία, την παράδοση, τη σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα.

YSL & HOUXO QUE

Καλές τέχνες-2

Γεννημένος σε μια χώρα όπου η γιορτή της άνοιξης είναι βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα της, ο Houxo Que ήταν η πιο εύστοχη συνεργασία του οίκου YSL Beauty για το άρωμα Paris Premieres Roses, τη συλλεκτική συσκευασία του οποίου υπογράφει ο Ιάπωνας καλλιτέχνης. Με τόλμη και δυναμισμό, εικονογραφεί με ζωηρές πινελιές το μήνυμα του θρυλικού αρώματος, που γεννήθηκε για να υμνήσει το ρομαντισμό, την ελευθερία, το ανεξάρτητο πνεύμα, την αγάπη που πλημμυρίζει τις καρδιές των αιώνιων εραστών του Παρισιού. Με έντονα χρώματα απεικονίζεται ο τρελός έρως, η πηγή της ζωής, η έκφραση της χαράς, η μαγεία της τέχνης. Αποκτήστε το, στην καρδιά της Άνοιξης.

MAC & JULIA PETIT COLLECTION

Καλές τέχνες-3

Νεράιδα ή ξωτικό; Απλώς, κορίτσι. Αλλά τι κορίτσι! Η αιθέρια Julia Petit, μια από τις δημοφιλέστερες bloggers, κατέκτησε με το στυλ της την πατρίδα της, τη Βραζιλία, και κατόπιν όλο τον κόσμο μέσω του blog της, Petiscos. Η μικρή «μάγισσα» που δημιουργεί τέχνη στο πρόσωπο και το σώμα της, έγινε η μούσα της MAC για τη νέα σειρά Sunkissed. Χρώματα και υφές εμπνευσμένες από το Σάο Πάολο μπορούν να γίνουν η παλέτα για να φιλοτεχνήσετε τον δικό σας προσωπικό πίνακα ζωγραφικής – το μακιγιάζ σας.

PHOTO: YES SAINT LAURENT BEAUTÉ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT