Δίαιτα: 4 λόγοι που δεν χάνετε κιλά

Δίαιτα: 4 λόγοι που δεν χάνετε κιλά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές γυναίκες ακολουθούν πιστά μια δίαιτα αλλά δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως η έλλειψη γυμναστικής, ο λάθος υπολογισμός θερμίδων ή μια διατροφή που δεν τους ταιριάζει.

1.Δεν υπολογίζετε σωστά τις θερμίδες:  Ο καλύτερος τρόπος για να μην ξεφύγετε από τη δίαιτά σας είναι να σημειώνετε τις θερμίδες που καταναλώνετε καθημερινά. Ένα συσκευασμένο προϊόν ή ο τρόπος που μαγειρέψατε ένα φαγητό μπορεί να αυξήσει τις θερμίδες χωρίς να το καταλάβετε.

2. Χάνετε μυϊκό ιστό: Για να χάσετε κιλά πρέπει να χάσετε λίπος και όχι μυϊκό ιστό. Επιπλέον, αν χάνετε μυϊκό ιστό, τότε πρέπει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες καθημερινά για να χάσετε και το επιθυμητό βάρος. Προτιμήστε να αλλάξετε την μέθοδο γυμναστικής και όχι τη διατροφή σας, κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης που θα τονώσουν τον μεταβολισμό σας.

3.Δεν ακολουθείτε τη σωστή διατροφή: Εάν η δίαιτα που κάνετε είναι εξαντλητική, τότε είναι πιθανό να χάσετε κιλά μόνο τις πρώτες μέρες. Αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα που θα έχουν διάρκεια καλό είναι να ακολουθήσετε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.  

4.Δεν κοιμάστε αρκετά: Η έλλειψη ύπνου δεν επηρεάζει μόνο τις ορμόνες που ρυθμίζουν την όρεξή σας αλλά και τον μεταβολισμό σας. Φροντίστε να κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε βράδυ για να μπορέσετε να παραμείνετε πιστή στη δίαιτά σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή