Contouring: 3 εύκολα βήματα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να δημιουργήσετε στο πρόσωπό σας εφέ γωνιών, να μικρύνετε ή να λεπτύνετε την καμπύλη της μύτης σας ή να τονίσετε τα ζυγωματικά σας; Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε όλα τα παραπάνω είναι η τεχνική του contouring, που σας επιτρέπει σε μερικά εύκολα βήματα να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν σας ενοχλεί το πάχος της μύτης σας ή η καμπύλη της, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε 3 βήματα που θα σας δώσουν την καλύτερη λύση.

1. Αφού εφαρμόσετε κανονικά το concealer, το foundation και την πούδρα σας, μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία του contouring. Αρχικά, με ένα πιο φωτεινό και ανοιχτόχρωμο concealer από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας τονίστε το κέντρο της μύτης σας. Αρχίστε από το ψηλότερο σημείο της καμπύλης της μύτης και συνεχίστε τραβώντας τη γραμμή του concealer προς τα κάτω. Σταματήστε λίγο πριν φτάσετε στην άκρη της μύτης. Έπειτα δημιουργήστε με το πινέλο μία μικρή τελεία στο στρογγυλό της μύτης.

2. Με το σφουγγαράκι σας ή τα δάχτυλά σας, απλώστε πολύ καλά το προϊόν, ώστε να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή