Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο τραγουδοποιός Κώστας Χατζής δίνει συναυλία στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, συνοψίζοντας τη μεγάλη του πορεία στο τραγούδι. Μαζί του η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη. Στις 10.30 μ.μ.

• Παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Τζέιμς Ελρόι με τίτλο «Τα Σκοτάδια Μου» (εκδ. Αγρα) στις 8.30 μ.μ., στον Ιανό (Σταδίου 24). Μιλούν ο Ανδρέας Αποστολίδης και ο Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης. Θα υπάρχει και προβολή ντοκιμαντέρ.

• Προβάλλεται το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ «Καλότυχος Γιος» του Τόνυ Ασημακόπουλου, σε συνεργασία με την Ενωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134). Στις 9 μ.μ.

• Συνεχίζεται το 6ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Σήμερα προβάλλεται το «City Girl» του Φρίντριχ Μουρνάου με τη συνδρομή της ομάδας Τ.Ι.Μ.Ε. Στις 9 μ.μ.

• Παρουσιάζεται το βιβλίο «Η πολιτική σε πρώτο πρόσωπο» (εκδ. της Εστίας) του Παρασκευά Αυγερινού, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22). Μεταξύ άλλων θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ενώ συντονίζει ο Παύλος Τσίμας. Στις 5.30 μ.μ.

• Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα πενήντα χρόνια του στην ελληνική μουσική σκηνή με μια σειρά συναυλιών. Σήμερα στο ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Νάξου και Σταυράκη) στο Ρέντη. Μαζί του η Πίτσα Παπαδοπούλου, Ο Κώστας Μακεδόνας και η Ζωή Παπαδοπούλου. Στις 8.30 μ.μ.

• Η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη έρχεται για μια συναυλία στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12). Μαζί της ταλαντούχοι μουσικοί και ο καταξιωμένος σολίστ Μάριος Στρόφαλης. Στις 9 μ.μ.

• Η σατιρική επιθεώρη «Τρεις και 60» -τρεις ηθοποιοί σε 60 ρόλους- των Λάκη Μπέλλου και Γιώργου Γαλίτη, κάνει πρεμιέρα στην αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ. Στις 9.15 μ.μ.

• Ο γραφίστας Γιάννης Καρλόπουλος και η χαράκτρια Ηρα Σπαγαδώρου πραγματοποιούν ένα υπαίθριο εργαστήριο αποτύπωσης των μαντεμένιων φρεατίων από τα κοινωφελή δίκτυα, γύρω από τη Διπλάρειο Σχολή (Πλατεία Θεάτρου 3), στο πλαίσιο της έκθεσης «Strange Cities». Στις 6.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT