Σύντομα (27/06/15)

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΠΑΠ

Χορηγίες ομάδων Super League 10,5 εκατ. ευρώ

Συνεχίζει τη στήριξη των ομάδων της Super League ο ΟΠΑΠ. Μάλιστα οι χορηγίες του προς αυτές αυξάνονται τη νέα σεζόν, ενώ επιπλέον διατίθεται ποσό δύο εκατ. ευρώ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Ειδικότερα, για τις ομάδες της Super League, ο ΟΠΑΠ αυξάνει τα ατομικά συμβόλαια των ΠΑΕ και διαθέτει απευθείας χορηγίες συνολικού ύψους 10,5 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2015-2016. Πέρυσι οι ομάδες της Super League είχαν λάβει 6,75 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με στελέχη του ΟΠΑΠ, παρά το ιδιαίτερα αρνητικό περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Οργανισμός επιδιώκει να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Χωρίς μέρισμα για το 2014

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2014 αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρείας «Μύλοι Λούλη». Επιπλέον, ενέκρινε την τροποποίηση των αποφάσεων που είχαν ληφθεί την 1η/12/2014 σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ετσι, χθες αποφασίστηκε τα σχηματισθέντα αφορολόγητα αποθεματικά να ανέρχονται στο ποσό των 3.789.356,66 ευρώ (αντί του ποσού των 4.678.218,10 ευρώ) και μέρος του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον» να ανέρχεται στο ποσό των 1.348.161,94 ευρώ (αντί των 459.300,50 ευρώ).

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ομολογιακό δάνειο 2,8 εκατ.

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, ποσού έως 2.800.000 ευρώ, ενέκρινε η ετήσια τακτική συνέλευση της εισηγμένης εταιρείας Γενική Εμπορίου Δημητρίου. Ταυτόχρονα, το σώμα των μετόχων παρείχε εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας όπως διαπραγματευθεί και αποφασίσει τους όρους του ομολογιακού δανείου και διενεργήσει κάθε πράξη απαραίτητη για την ολοκλήρωση της έκδοσής του. Επίσης, στη διάρκεια της συνέλευσης, ενεκρίθη η παροχή ειδικής αδείας σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της να μετέχουν στα διοικητικά συμβούλια συνδεδεμένων εταιρειών και στη διοίκηση άλλων εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς με την εταιρεία σκοπούς. Στη συνέχεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με τη Sharp, για τη διάθεση στην ελληνική αγορά λευκών και μαύρων συσκευών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή