H AccorHotels αλλάζει και… αγκαλιάζει ανεξάρτητα ξενοδοχεία

H AccorHotels αλλάζει και… αγκαλιάζει ανεξάρτητα ξενοδοχεία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ψηφιακή του δραστηριότητα ενισχύει o όμιλος AccorHotels, μετατρέποντας την πλατφόρμα διανομής AccorHotels.com σε μια τουριστική αγορά ανοιχτή και σε επιλεγμένα ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Η υπηρεσία διατίθεται σταδιακά από τα τέλη του Ιουνίου στους ξενοδόχους και από τον Ιούλιο στους πελάτες των ξενοδοχείων. Στόχος του oμίλου είναι να συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προτάσεις για πάνω από 1.000 ξενοδοχεία σε 300 μεγάλες πόλεις παγκοσμίως, στοιχεία που μεταφράζονται σε τριπλασιασμό των ξενοδοχειακών μονάδων του AccorHotels.com.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία που παρουσιάζονται μαζί με τις ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου επιλέγονται με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης των ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και με βάση τις αξιολογήσεις των ίδιων των πελατών τους. Το AccorHotels.com αποτελεί ήδη την ηγέτιδα ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης ξενοδοχείων σε πολλές αγορές, όπως σε Γαλλία, Βραζιλία, Αυστραλία και Γερμανία. Κατά συνέπεια, θα αποτελέσει και για τους ανεξάρτητους ξενοδόχους έναν ισχυρό, εναλλακτικό και παράλληλα ποιοτικό δίαυλο διανομής. Η εφαρμογή θα ενημερώνεται κάθε τρεις εβδομάδες, εξασφαλίζοντας έτσι διαρκή βελτίωση και πλούσιο περιεχόμενο με σταθερό ρυθμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή