Eyeliner: Tips για να το εφαρμόσετε σωστά

Eyeliner: Tips για να το εφαρμόσετε σωστά

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύουμε τα έξυπνα τρικς που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και μας βοηθάνε να πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ στο άψε-σβήσε. Πως θα εφαρμόσετε τη σκιά στα μάτια, πως θα χαρίσεις στο κραγιόν σας μεγαλύτερη διάρκεια ή πως θα διαλέξετε το σωστό concealer για την απόχρωση της επιδερμίδας σας είναι θέματα όχι ιδιαιτέρως σημαντικά, αλλά γιατί να μη γνωρίζετε τις λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν ένα πετυχημένο αποτέλεσμα;

Ανακαλύψτε 5 χρήσιμες συμβουλές για να εφαρμόσεις εύκολα το eyeliner σας και να δημιουργήσετε ένα τέλειο -σχεδόν επαγγελματικό- μακιγιάζ.

1. Το τρικ της πιστωτικής κάρτας

Ναι, είναι χρήσιμη και στην εφαρμογή του eyeliner σας. Τοποθετήστε την πιο μεγάλη πλευρά της διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και χρησιμοποιήστε την άκρη της για να δημιουργήσετε μία πετυχημένη γραμμή με το eyeliner.

2. Χρησιμοποιήστε αρχικά το μολύβι για τα μάτια

Αν το χέρι σας δεν είναι ιδιαιτέρως σταθερό και δεν μπορείτε να τραβήξετε μία ίσια γραμμή με το υγρό eyeliner, χρησιμοποιήστε πριν από αυτό το μολύβι ματιών που έχει στερεή μορφή. Σχηματίστε τη βάση και στη συνέχεια περάστε τη γραμμή με το eyeliner.

3. Λίγο σελοτέιπ κάνει θαύματα

Με λίγο σελοτέιπ μπορείτε να πετύχετε το τέλειο cat eye look. Κόψτε ένα σχετικά μικρό κομμάτι σελοτέιπ ή χαρτοταινίας και στη συνέχεια πιέστε το στο δάχτυλό σας μερικές φορές για να μειώσετε την κόλλα του και να μην ερεθίσει την επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια, κολλήστε το κομμάτι διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και τραβήξτε προσεκτικά τη γραμμή του eyeliner.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή