Τα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δολάριο (ή το ισοδύναμο ποσό του εθνικού νομίσματος) για κάθε διανυκτέρευση σε οποιoδήποτε ξενοδοχείο τους προσφέρουν τα Grace Hotels στον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Give with Grace», η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων. Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεισφοράς τους, τα Grace Hotels έχουν ορίσει συγκεκριμένα γεύματα και ποτά, από τις πωλήσεις των οποίων μέρος των εσόδων θα διατίθεται για τον συγκεκριμένο σκοπό, όπως και τα έσοδα από μια σειρά χειροποίητων βραχιολιών που διατίθενται προς πώληση. Σημειώνεται ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα ξενοδοχεία Grace Mykonos και Grace Santorini θα διατεθεί συγκεκριμένα στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το ίδρυμα Grace Foundation υποστηρίζει πολλούς φιλανθρωπικούς σκοπούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πρόσφατα δωρεά ύψους 1,2 εκατ. ευρώ προς δύο ελληνικές οργανώσεις, το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή