Διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν δεν έχετε σκοπό φέτος να απομακρυνθείτε πολύ από το κλεινόν άστυ, υπάρχει πάντοτε η επιλογή του γοητευτικού Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, το ξενοδοχειακό συγκρότημα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, εστίασης, υγείας και ευεξίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alkyonhotel.gr και ενημερωθείτε για όλα τα καλοκαιρινά πακέτα που έχουν διαμορφωθεί για τους επισκέπτες του -και είναι σε ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου- και τα οποία περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ), ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων (κρασί, νερό και αναψυκτικά), μουσικές βραδιές αλλά και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας (μόνο για ενηλίκους).

Για τους διαμένοντες σε Junior Suites προσφέρεται δωρεάν και η χρήση των Sauna, Hammam και Jacuzzi στο βραβευμένο Alkyon Spa Center, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες του συγκροτήματος υπάρχει το πρόγραμμα «Summer Kids», που περιλαμβάνει: παιδικό μπουφέ, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης (καθημερινά έως 13/9), παραστάσεις Καραγκιόζη και θεατρικό παιχνίδι, παιδότοπο, πάρκο με παιδική χαρά, πισίνα 55 τ.μ., ποδήλατα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ και ποδοσφαιράκι. Σημειώστε ότι το ένα παιδί έως 12 ετών είναι δωρεάν σε όλες τις κατηγορίες δωματίων, ενώ σε κάποιες από αυτές είναι δωρεάν και το δεύτερο παιδί έως 4 ετών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή