Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΥΚΟΝΟΣ

Η «Αντιγόνη» στα αγγλικά

Θέατρο στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι, χάρη στην υιοθέτηση μόνιμης θεατρικής παράστασης από τον Δήμο Μυκόνου. Εως τις 30 Αυγούστου παρουσιάζεται η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στα αγγλικά στο θέατρο της ΚΔΕΠΠΑΜ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου) στο Ματογιάννι, σε ένα κτίριο ιστορίας 100 ετών με αίθουσα κλιματιζόμενη. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη. Παίζουν: Γ. Καραούλης, Γ. Οικονόμου, Αλ. Μπαλαμώτης, Κ. Σίμου, Β. Ταμπαροπούλου. Ν. Β.

ΔΗΛΟΣ

Πανσέληνος με ήχους ποιητικούς

Την πανσέληνο στη Δήλο, μία μοναδική δηλαδή εμπειρία, θα ζήσουν όσοι παρακολουθήσουν την αυριανή συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα. Στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου δίπλα στη θάλασσα θα ερμηνεύσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια τους πάνω στην ελληνική ποίηση του σύγχρονου κόσμου αλλά και τραγούδια με στίχους από την αρχαία λυρική ποίηση.

Ωρα έναρξης 9 μ.μ., αναχώρηση πλοίου από τη Μύκονο στις 7.30 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλ. 22890 26165. Σ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή