Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές

Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα από τα πιο «θερμά» καλοκαίρια των τελευταίων χρόνων από πλευράς οικονομικο-πολιτικών εξελίξεων, τα κανάλια που επένδυσαν στην ενημέρωση όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές-πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον, συνεχίζουν να βαδίζουν στο ίδιο ενημερωτικό μονοπάτι, φιλοξενώντας αυγουστιάτικα εκπομπές με όλα τα νεότερα από τα διάφορα «καυτά» μέτωπα.

Ο ΣΚΑΪ θα φιλοξενήσει τις περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές από όλους τους σταθμούς. Τις καθημερινές, από τη Δευτέρα 3/8, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν θέση το πρωί, από τις 06.00 έως τις 10.00, στην «Πρώτη γραμμή» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή εναλλάξ στην παρουσίαση και από τις 10.00 έως τις 13.00, στο «On line», με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ακολουθεί στις 16.00, το «Νewsroom», με τον Νίκο Ανδρίτσο, και στις 18.00, το «ΣΚΑΪ στις 6», με την Ελενα Παπαδημητρίου και τον Νίκο Υποφάντη. Τα Σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης από σήμερα, 08.00 με 12.15, τα νεότερα θα παρουσιάζουν στο «Σαββατοκύριακο με δράση» η Νίκη Λυμπεράκη και ο Αχιλλέας Τόπας.

Ολο τον Αύγουστο η ΕΡΤ θα μας ενημερώνει για τις εξελίξεις, καθημερινά και το Σαββατοκύριακο από τις 07.00 έως τις 10.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και την εκπομπή «ΕΡΤ ενημέρωση». Στο τιμόνι της εκπομπής θα βρεθούν εναλλάξ μέσα στον μήνα Αύγουστο, αρχής γενομένης από σήμερα, ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά (1-7/8), ο Ανδρέας Ροδίτης και η Ελένη Χρονά (8-14 Αυγούστου), η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρας (17-23/8) και ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη (24-30/8).

Πρωινή ενημερωτική εκπομπή παρουσιάζει τις καθημερινές, από την περασμένη Δευτέρα και έως και την Παρασκευή, και το Mega, το «Πρωινό Mega» (06.45 – 10.00), με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Δημήτρη Τάκη και την Ράνια Τζίμα.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star θα καλύψουν τις εξελίξεις μέσα από τα κεντρικά και λοιπά δελτία ειδήσεων.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τις εξελίξεις παραμένει αυξημένο, με το Mega και τον ΣΚΑΪ να προηγούνται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες 6-26/7 του ανταγωνισμού, με μερίδια 13,5% και 13% αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή