Πίσω από τις κάμερες

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είδαν… χρήμα και έσπευσαν

Στην αντεπίθεση διά της νομικής οδού θα περάσει η ΚΑΕ Αρης, ζητώντας την ηθική δικαίωσή της για μια ιστορία που «πλάστηκε» από συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, η οποία «ανακάλυψε» ότι υπάρχει οφειλή 970.000 ευρώ από το… 2010! Αμερικανική εταιρεία και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός της έστειλαν -ανυπόγραφη- επιστολή στην ΚΑΕ και ενημέρωναν για την ύπαρξη οφειλών ύψους 970.000 ευρώ προς τους Κίκι Κλαρκ και Μπρέισι Ράιτ, παίκτες που αγωνίστηκαν στον Αρη το 2009 και το 2010. Οι «κίτρινοι» έχουν διαπιστώσει ότι δεν υφίστανται τέτοιες οφειλές και αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά, έχοντας την έγκριση και από τον Νίκο Λάσκαρη. Προφανώς έμαθαν ότι ο νέος ιδιοκτήτης πληρώνει τα πάντα για να εξυγιάνει τον Αρη και θέλησαν να το εκμεταλλευτούν. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το ότι «θυμήθηκαν» οφειλή έξι χρόνια μετά, ενώ στο μεσοδιάστημα δεν έχουν καν προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια της Ελλάδας ή στη FIBA.  Γ. Σ.

Ελάφρυνση… βαρών

«Πλιάτσικο» έγινε για ακόμη μία φορά στο Αθλητικό Κέντρο Αγιος Κοσμάς. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που διεξαγόταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ, κάποιοι επωφελήθηκαν από την απουσία των αθλητών και μπήκαν στο κλειστό γυμναστήριο απ’ όπου αφαίρεσαν δύο μπάρες και δίσκους των 10, 15 και 20 κιλών με αποτέλεσμα, τώρα, οι αθλητές να μην έχουν βάρη για να προπονηθούν. Στον χώρο δεν υπάρχει μόνιμος φύλακας και είναι εύκολο να γίνει αφαίρεση αντικειμένων, τα οποία, στο παρελθόν, είχαν στοιχίσει αρκετά χρήματα στους Ελληνες φορολογούμενους. Απορίας άξιο είναι πώς μετέφερε ο «ποντικός» τους δίσκους των 15 κιλών, γιατί εκτός από βάρος έχουν και όγκο, χωρίς να τον δει κάποιος… Σπυρ. Σπαν.

Σταδιακή ανανέωση

Oταν πριν από μερικά χρόνια άρχισε να «ξεπετιέται» στο ελληνικό μπάσκετ η φουρνιά των «90άρηδων», άπαντες περίμεναν τη στιγμή που αυτά τα παιδιά, που είχαν σαρώσει τα μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, θα αρχίσουν να στελεχώνουν και την Εθνική ανδρών. Η ενσωμάτωση ξεκίνησε σταδιακά με τον Παπανικολάου, πέρασε στους Σλούκα, Μάντζαρη και, πλέον, το 1/3 των παικτών που βρίσκονται στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη, είναι από τη γενιά των «90άρηδων». Στους Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη προστέθηκαν οι Γιάνκοβιτς και Σαρικόπουλος, οι οποίοι μαζί με τον Νίκο Παππά έχουν πάρει και στο παρελθόν γεύση από προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.  Στ. Δημ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή