Gwendoline Christie: Η νέα μούσα της Vivienne Westwood

Gwendoline Christie: Η νέα μούσα της Vivienne Westwood

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής σειρά ‘Game of Thrones’ δεν επηρέασε μόνο τις τάσεις στις τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και τον κόσμο της μόδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επόμενη κολεξιόν Valentino Couture είναι εμπνευσμένη από την σειρά ενώ και οι πρωταγωνιστές της έχουν φωτογραφηθεί για ποικίλα περιοδικά μόδας φορώντας couture δημιουργίες. Η Gwendoline Christie, η ηθοποιός που υποδύεται την Brienne, μια δυναμική πολεμίστρια με ανδρόγυνο look, έγινε η νέα μούσα της εκκεντρικής βρετανίδας σχεδιάστριας, Vivienne Westwood, πρωταγωνιστώντας στη νέα της καμπάνια.  

Gwendoline Christie: Η νέα μούσα της Vivienne Westwood-1

Courtesy of Instagram user @viviennewestwoodofficial

Φωτογραφημένη από τον Juergen Teller σε μια σειρά φωτογραφιών για την ‘Unisex’ κολεξιόν της Westwood, η πανύψηλη ηθοποιός (έχει ύψος 1,91) ποζάρει φορώντας τις ιδιαίτερες δημιουργίες της σχεδιάστριας με gothic μακιγιάζ και styling. Η Christie είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο και πλέον μετά την δόξα που κέρδισε μέσα από το Game of Thrones, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαίτερη ομορφιά που έχει, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και το επιβλητικό κορμί της να αποτελούν τον κατάλληλο ‘καμβά’ για την ανδρόγυνη κολεξιόν της σχεδιάστριας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016.

Gwendoline Christie: Η νέα μούσα της Vivienne Westwood-2

H Christie στην επίδειξη μόδας της Vivienne Westwood, Εβδομάδα Μόδας Παρίσι

Όπως δήλωσε η Vivienne Westwood για την νέα της κολεξιόν:  «Παντελόνια για τις γυναίκες και φορέματα για άντρες, τα ίδια που φορούν και οι γυναίκες. Λατρεύω τις αλλαγές στις αναλογίες. Μεγάλοι ώμοι που δείχνουν ένα μικρό πρόσωπο, είναι πολύ αισθησιακό γιατί είναι καινούριο, σε κάνει να δεις ένα πρόσωπο με νέα οπτική». Όσο για την ηθοποιό που ενέπνευσε την σχεδιάστρια για την νέα της καμπάνια, η Westwood είπε πως «σε αυτή την κολεξιόν το ίδιο κοστούμι μπορεί να φορεθεί από ένα άντρα και μια γυναίκα. Τότε συνειδητοποίησα ότι η Gwendoline θα ήταν τέλεια για την κολεξιόν και της ζήτησα να συμμετέχει. Είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα».

Gwendoline Christie: Η νέα μούσα της Vivienne Westwood-3

Η Christie που εμφανίστηκε τόσο στην πασαρέλα της σχεδιάστριας όσο και στις εκπληκτικές φωτογραφίες του Teller με έντονο μακιγιάζ και grunge look, είπε ότι η Westwood κατάφερε με αυτή την κολεξιόν να επιβεβαιώσει την ακτιβιστική της δράση και να κάνει τον κόσμο «να δει πέρα από τα σημερινά στερεότυπα ομορφιάς και εξυπνάδας των δύο φύλων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή