Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο «Ρήσος» του Ευριπίδη, παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, παρουσιάζεται για λίγες ακόμη παραστάσεις στο Λύκειο του Αριστοτέλη. Παίζουν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Λευτέρης Πολυχρόνης, Αντριάν Κολαρίτζ κ.ά. Ωρα προσέλευσης 8.30 μ.μ. Είσοδος από Ρηγίλλης, πλησίον Λέσχης Αξιωματικών.

• Mεγάλη συναυλία, απόψε, στον Αύλειο Χώρο της Ιεράς Μονής της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. «Ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή» ο τίτλος, και στο πιάνο θα καθίσει ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, ενώ στην ψαλμωδία και το τραγούδια θα είναι η Νεκταρία Καραντζή. Στις 9 μ.μ.

• Συναυλία τζαζ με τους Γιώργο Τρανταλίδη, Γιώργο Κοντραφούρη και Γιώργο Σαμαρά στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου στο νέο Ανοιχτό Θέατρο στη Χώρα. Εκτός από τις δικές τους συνθέσεις θα ερμηνεύσουν έργα μεγάλων δημιουργών της τζαζ. 9 μ.μ. Ανδρος

• Στην Γκαλερί Σκουφά της Μυκόνου παρουσιάζεται έως την Πέμπτη η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου με τίτλο «Sea Through II». Μια σειρά φωτογραφιών θαλασσινών τοπίων. Δήλου 12, Χώρα Μυκόνου.

• Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, παραγωγή της «5ης Εποχής Τέχνης» σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, παρουσιάζεται στο Ξυλόκαστρο στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Η σκηνοθεσία είναι του Θέμη Μουμουλίδη. Παίζουν οι Νικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά, Σταύρος Ζαλμάς κ.ά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Ξυλόκαστρο.

• Συνεχίζεται στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου «Λιθοκολλάζ-the stone collages». Διάρκεια έκθεσης έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

• Αύριο στη Δροσιά Χαλκίδας (Αθλητικές Εγκαταστάσεις Daluz Camping) δίνει συναυλία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του ανά την Ελλάδα. Συμμετέχουν οι Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Σωτήρης Ντούβας κ.ά. Εναρξη 9 μ.μ. Χαλκίδα

• Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για την ακρόαση για πιανίστα που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στις 10.30 π.μ. στο στούντιο μπαλέτου της ΕΛΣ στην Καλλιθέα. Πληροφορίες στο τηλ. 210 3711200.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή