Νίκη και επί της Σίβασπορ (1-0), θετικό πρόσημο για Ολυμπιακό

Νίκη και επί της Σίβασπορ (1-0), θετικό πρόσημο για Ολυμπιακό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τον κύκλο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους. Μετά την Τβέντε και την Φέγενορντ, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επικράτησε χθες και της Σίβασπορ με 1-0, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αρνεμ. Ωστόσο, για να φθάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νίκη, χρειάστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρατεύσει στο δεύτερο ημίχρονο κάποιους από τους παίκτες στους οποίους είχε στηριχθεί στα δύο προηγούμενα φιλικά στην Ολλανδία.

Αναφερόμαστε κυρίως στις περιπτώσεις των Πάρντο, Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς και Χάρα. Με την παρουσία τους στην ενδεκάδα ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση του Ολυμπιακού και έφθασε έτσι στο νικητήριο γκολ. Ηταν το 67ο λεπτό, όταν ο Μπουχαλάκης έβγαλε ασίστ στον Πάρντο, ο οποίος πλάσαρε με εξαιρετικό τρόπο, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα της τουρκικής ομάδας. Στο ντεμπούτο του ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε απολογισμό της προετοιμασίας στην Ολλανδία, από όπου η αποστολή των νταμπλούχων θα επιστρέψει απόψε στην Ελλάδα: «Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει πολύ καλά και όλοι προσπαθούν να δείξουν την ποιότητά τους και τι αξίζουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους, και γι’ αυτό κάναμε τόσες αλλαγές στον αγώνα με τη Σίβασπορ. Πρέπει σιγά σιγά να ανεβάσουμε ρυθμό».

Εν συνεχεία, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί για το μοναδικό εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπεσίκτας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη: «Ολη η ομάδα ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, γιατί θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Γιαννιώτης, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Καπίνο, Χάρα, Βούρος, Πάρντο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Σάλιακας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή