Εξαγορά ξενοδοχείου 4 αστέρων στη Χαλκιδική

Εξαγορά ξενοδοχείου 4 αστέρων στη Χαλκιδική

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο επιχειρηματικό ντιλ στον ξενοδοχειακό χώρο, εν μέσω επενδυτικής άπνοιας, ολοκληρώθηκε στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», έπειτα από πολύμηνη διαπραγμάτευση το ξενοδοχείο 4 αστέρων Potidea Palace δυναμικότητας 232 δωματίων και σουιτών στη Νέα Ποτίδαια εξαγοράστηκε από τη ρωσικών συμφερόντων εταιρεία Πόρτες Μέλαθρον Α.Ε. η οποία διαθέτει στην ίδια περιοχή το ξενοδοχείο 5 αστέρων Pomegranate Wellness Spa Hotel.

Το Potidea Palace που ανήκε στον τουριστικό όμιλο Μουζενίδη διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες κάβες ελληνικών κρασιών με 13.000 ετικέτες. Η εταιρεία Πόρτες Μέλαθρον Α.Ε. προγραμματίζει επενδυτικό πρόγραμμα περαιτέρω βελτίωσης των δωματίων και κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος της εταιρείας είναι η υλοποίηση και άλλων ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα. Το Pomegranate Wellness Spa Hotel διαθέτει πελατεία σε ποσοστό 55% από τη Ρωσία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και το 35% από τα Βαλκάνια και τη Δυτική Ευρώπη. Το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτεται από άλλες αγορές και μεμονωμένους πελάτες από χώρες όπως το Ισραήλ, το Μπαχρέιν και το Ομάν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή