Ανοιγμα των ΕΛΤΑ στην κινεζική αγορά

Ανοιγμα των ΕΛΤΑ στην κινεζική αγορά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε από τον πρόεδρο Δ.Σ. & διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, Κωστή Μελαχροινό, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της κινεζικής εταιρείας παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών «ZHEJIANG LTD», Λίμπιν Ζου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των ΕΛΤΑ και της εταιρείας ZHEJIANG LTD, με αντικείμενο: αποστολή δεμάτων από την Κίνα στην Ελλάδα και στις χώρες της Ε.E. (100.000 μικροδεμάτων ημερησίως σε πρώτη φάση), αποστολή μικροδεμάτων από την Ελλάδα και τις χώρες της Ε.Ε. στην Κίνα, ανάπτυξη και δημιουργία από κοινού εγκαταστάσεων αποθήκευσης στην Ελλάδα, με στόχο την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με τη συμβολή του προέδρου του Ελληνοκινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, Φώτη Προβατά, μετά τη συνάντηση των διοικήσεων των δύο εταιρειών στις 5 Αυγούστου στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή