«Ερυθρόλευκος» ο Καμπιάσο

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα  ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντίνος μέσος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, οι λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Στη συνέχεια, οι πρωτεθλητές Ελλάδας με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησαν τον «γάμο» τους με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λέστερ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εστέμπαν Καμπιάσο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Καμπιάσσο δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα:

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Είσαι έτοιμος να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην ομάδα;

Ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή! Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, να κάνω αυτό που έχω κάνει και σε όλες τις άλλες ομάδες στις οποίες έχω παίξει, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κάτι που θέλουμε όλοι!

Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις για την επικείμενη επιστροφή σου στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε στο Champions League. Όλοι είναι χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Έτσι και εγώ, είμαι πρώτα χαρούμενος που παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League και μετά για το ότι θα συμμετάσχω εγώ.

Υποδοχή με τιμές ήρωα!

Πολλοί ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να δουν από κοντά το νέο αστέρι της αγαπημένης τους ομάδας. Περίπου στις 9 το βράδυ έκανε την εμφάνισή του ο νέος σταρ των ερυθρολεύκων, με τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα και να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και συνθήματα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ, ικανού να δώσει βάθος στην άμυνα ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών στο Champions League, ενώ βρίσκονται και κοντά σε συμφωνία με τον αριστερό εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή