Lufthansa: Nέες κατηγορίες εισιτηρίων στις ευρωπαϊκές πτήσεις

Lufthansa: Nέες κατηγορίες εισιτηρίων στις ευρωπαϊκές πτήσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις κατηγορίες ναύλων στην οικονομική θέση (Light, Classic, Flex) έχουν στη διάθεσή τους εδώ και λίγες ημέρες οι επιβάτες της Lufthansa για ταξίδια που θα γίνουν από την 1η Οκτωβρίου 2015 και μετά. Οι νέες κατηγορίες θα προσφέρουν συγκεκριμένες υπηρεσίες ανάλογα με την τιμή τους, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιβάτη να αγοράζει μόνος του περαιτέρω «ανέσεις».

Ολοι οι ναύλοι περιλαμβάνουν μία χειραποσκευή, σνακ και ποτά εν πτήσει, κράτηση καθίσματος κατά τη διάρκεια του check-in έως και 23 ώρες πριν από την πτήση, καθώς και Award, Status και Select Miles.

Από την 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, ο νέος ναύλος Light θα αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με μία χειραποσκευή και δεν χρειάζονται οποιαδήποτε ευελιξία στο εισιτήριό τους, ενώ η τιμή του ξεκινά από 89 ευρώ για πτήση μετ’ επιστροφής. Σε αυτή την επιλογή δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής κράτησης ή επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.

Αν το επιθυμούν, οι επιβάτες μπορούν να προσθέσουν μία ακόμα αποσκευή (από 15 ευρώ) ή να επιλέξουν κάθισμα (από 10 ευρώ) σε οποιοδήποτε χρόνο από τη στιγμή της κράτησης έως την έναρξη του ταξιδιού.

Ακολούθως, ο ναύλος Classic περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα μίας αποσκευής έως 23 κιλών, ενώ ο ναύλος Flex απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μεγαλύτερη ευελιξία (δωρεάν επιλογή καθίσματος, δυνατότητα -με έξτρα χρέωση- αλλαγής πτήσης ή προορισμού).

Η Lufthansa εισάγει τη νέα δομή ναύλων μαζί με την Austrian Airlines, ενώ η SWISS ήδη τη χρησιμοποιεί από τα τέλη Ιουνίου. Η Brussels Airlines εισήγαγε ναύλους με διάφορες επιλογές το 2014. Τέλος, η δομή των ναύλων στις διηπειρωτικές πτήσεις παραμένει αμετάβλητη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή