Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον έμπειρο Αργεντινό μέσο, Εστέμπαν Καμπιάσο, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να διευθετήσουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την απόκτηση δύο στόπερ και ενός αριστερού εξτρέμ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης απέστειλε χθες συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Καμπιάσο. Το τηλεγράφημα είχε την υπογραφή του προέδρου των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Χθες βράδυ, η πειραϊκή εταιρεία έβαλε «φρένο» στα σενάρια περί αποχώρησης των Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο και Μποτία. «Γεννήθηκαν» με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στον ομόλογό του της Μπεσίκτας μετά το τέλος του κυριακάτικου φιλικού αγώνα των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη (επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 2-1 με γκολ των Φινμπόγκασον και Φουστέρ), παρουσία και των μάνατζερ των τριών παικτών. «Το δείπνο του κ. Μαρινάκη ήταν με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου», διευκρινίστηκε σχετικώς από την πειραϊκή εταιρεία.

Πάντως, τουρκικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν πως η Φενερμπαχτσέ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ωστόσο, ο ίδιος ο Σέρβος αμυντικός μέσος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τους νταμπλούχους: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε τα όσα κατακτήσαμε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος», τόνισε, ενώ για το φιλικό με την Μπεσίκτας, ανέφερε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε για το επόμενο και για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φιλικών του καλοκαιριού επί ελβετικού εδάφους. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (18.30) θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα του Κατάρ στη Ζυρίχη. Από την αποστολή των «Πειραιωτών» που θα αναχωρήσει αύριο για την Ελβετία θα απουσιάζουν οι τραυματίες Ντομίνγκεζ και Φορτούνης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Μπεσίκτας και θα λείψει για δύο εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT