Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένει το απόλυτο ίνδαλμα στη Βρετανία. Ομως οι αντιδράσεις των θαυμαστών του τον φέρνουν συχνά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, και μάλιστα επί σκηνής. Ο τηλεοπτικός Σέρλοκ Χολμς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (φωτ.), ο οποίος υποδύεται τον Αμλετ στο λονδρέζικο σανίδι, παρακάλεσε τους θεατές να μην τον μαγνητοσκοπούν με κινητά, κάμερες και τάμπλετ. Η παράσταση συχνά σταματά, καθώς ο ηθοποιός αποσπάται από μικρές πηγές φωτός και μετά δεν μπορεί να ξαναβρεί τον ειρμό του. Ετσι αποφάσισε να κάνει μια δημόσια ανακοίνωση και να τους παρακαλέσει να μην έχουν τέτοια συμπεριφορά, που βλάπτει την ποιότητα της παράστασης.

…Αγαπήθηκε για την υπέροχη φωνή της και την ιδιαίτερη εμφάνισή της, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα σταρ. Ομως η Σούζαν Μπόιλ έχει συνεχώς το πείσμα της εξέλιξης από την πρώτη απρόσμενη επιτυχία της. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ετοιμάζεται για νέα καριέρα, αυτήν τη φορά στον χώρο της υποκριτικής. Εκανε μάλιστα κάποια μαθήματα με τον Μπέρναρντ Χίλερ, ο οποίος έχει διδάξει σε πολλούς αστέρες πώς να έχουν καλύτερες επιδόσεις. «Με την εμπειρία αυτή, βελτιώνω και την εμφάνισή μου στη σκηνή», είπε η συμπαθής τραγουδίστρια, που είναι αποφασισμένη να πάει μπροστά.

…Οσοι ήταν έφηβοι τη δεκαετία του ’80 μεγάλωσαν με τα τραγούδια του. Και ολόκληρη η μουσική βιομηχανία θεώρησε ότι ανακάλυψε τον νέο μεγάλο σταρ. Ομως, ο Prince πάντα έβλεπε με μεγάλο σκεπτικισμό την εμπορική σχέση μεταξύ καλλιτεχνών και εταιρειών. Σήμερα, τρεις δεκαετίες σχεδόν μετά τις μεγάλες του επιτυχίες, δηλώνει ότι το να έχεις υπογράψει συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική εταιρεία είναι σαν να βρίσκεσαι στη σκλαβιά.

…Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, καταφέρνει να μεταμορφώνεται και να παραμένει η βασίλισσα της ποπ. Η Μαντόνα δήλωσε ότι, αν και θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το Instagram, αναγνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί ένας καλλιτέχνης με το κοινό του, την καθημερινότητα και τα συναισθήματά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή