Επικύρωση των… εκκρεμοτήτων

Επικύρωση των… εκκρεμοτήτων

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επικύρωση της βαθμολογίας και εγγραφή νέων μελών (ΑΕΚ και Ηρακλής) θα προχωρήσει σήμερα η Σούπερ Λίγκα παρότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η 16η ομάδα η οποία στο πρόγραμμα των αγώνων εμφανίζεται ακόμη ως «ομάδα Α».

Στο Δ.Σ. θα επικυρωθεί η βαθμολογία του προηγούμενου πρωταθλήματος με εξαίρεση τη θέση της Κέρκυρας και με την πρόβλεψη ότι εφόσον δεν ανατραπεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων περί αποβολής της από το πρωτάθλημα λόγω εικονικής μεταβίβασης μετοχών κατόπιν της έκθεσης της ΕΕΑ, τη θέση της θα πάρει ο Λεβαδειακός ο οποίος στο περυσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στη 15η θέση.

Η υπόθεση της Κέρκυρας εκκρεμεί πλέον στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο η θιγόμενη ΠΑΕ προσέφυγε χθες κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων. Το πιθανότερο είναι η συζήτηση της υπόθεσης να οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη.

Σε περίπτωση που η Σούπερ Λίγκα αποφασίσει με τη σημερινή επικύρωση της βαθμολογίας να προσδιορίσει ότι ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Κέρκυρας, αναμένεται να υπάρξει αντίδραση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θα προσβάλει την απόφαση επίσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο αφού θεωρεί πως εκείνος, ως τρίτος στη βαθμολογία του περυσινού πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, δικαιούται να πάρει τη θέση της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται οι δύο υποθέσεις, Κέρκυρας κατά Επιτροπής Εφέσεων και Απόλλωνα κατά Σούπερ Λίγκας να συνεκδικαστούν και να υπάρξει απόφαση που να δίνει οριστική λύση έστω και λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2014-15 και την εγγραφή νέων μελών, στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού θα συζητηθεί η σύμβαση κεντρικής χορηγίας του συνεταιρισμού και σχετικά με αυτήν ζητήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ παρά τις συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες. Επίσης θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα συζητηθεί το αίτημα του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα περί προσθήκης πρόσθετης ζώνης το Σάββατο αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού για τις αγωνιστικές περιόδους 2015-16 και 2016-17.

Τέλος, θα συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού για την έγκριση προκηρύξεων της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και του κανονισμού παρατηρητών αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT