Νέο παράπτωμα από Τζεμπούρ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώνοντας σχεδόν άμεσα το ρίσκο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Ράφικ Τζεμπούρ, προτού κλείσει έναν μήνα προετοιμασίας με την ομάδα, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του για δεύτερη φορά με αρνητικό τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν τη φορά ο Αλγερινός δεν κλότσησε κάποιον αντίπαλο, όπως είχε κάνει πριν από περίπου δέκα ημέρες στο φιλικό με την Ανόρθωση. Απλώς… απείχε από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση της ομάδας, με τη δικαιολογία πως νόμιζε ότι η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα. Οταν ο Αλγερινός έκανε την εμφάνισή του στα Σπάτα, μετά από πολλές προσπάθειες εντοπισμού του από τους ανθρώπους της Ενωσης, ο Τραϊανός Δέλλας τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του, ενώ σήμερα θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον προπονητή του. Το κλίμα για τον Αλγερινό επιθετικό ήταν βαρύ από την αρχή, κυρίως από την πλευρά των φιλάθλων, όπως φάνηκε από τις μερικές αποδοκιμασίες του κόσμου στο φιλικό με τη Σεβίλλη, και το… πάπλωμα που τον πλάκωσε χθες το πρωί ήρθε να επιβαρύνει την κατάσταση.

Η απόφαση για το μέλλον του Τζεμπούρ βρίσκεται αρχικά στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος μία φορά και πως δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη. Από την αποψινή συνάντηση θα κριθεί αν μετά την… κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ανόρθωση θα βγει και η δεύτερη, ή αν ο προπονητής σε συνεννόηση με τη διοίκηση αρκεστούν σε μία απλή προειδοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι τον Αλγερινό επιθετικό εμπιστεύεται απεριόριστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης…

Το θέμα του Ράφικ Τζεμπoύρ έβαλε σε δεύτερη μοίρα, έστω και προσωρινά, αυτό του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος κέρδισε την ελευθερία του από τη Γρανάδα και σήμερα θα καταφθάσει στην Αθήνα. Από την ΠΑΕ θέλουν να ετοιμάσουν υποδοχή στον Αργεντινό ανάλογη του… ποδοσφαιρικού του ύψους.

• Απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, όχι όμως λόγω «παρεξήγησης», αλλά λόγω γαστρεντερίτιδας.

• Δημοσιεύματα από τη Νιγηρία αναφέρουν πως η ΑΕΚ απέρριψε προτάσεις για την παραχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή