Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

Couture look

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-1

Εμπνευσμένο από την τολμηρή εικόνα του στυλ Balmain, το Balmain Extatic Eau De Toilette αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού αρώματος, το οποίο συνδυάζει το πράσινο μανταρίνι και το ζουμερό λίτσι με το τούρκικο τριαντάφυλλο, το γιασεμί και την πολυτελή μανόλια. Το μπουκάλι, πολυτελές και εντυπωσιακό, αφήνει να διακρίνεται ο χυμός του αρώματος σε ροζ απόχρωση. Μούσα του, το top model Anna Selezneva.

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-2

Ολόδροσες αποχρώσεις για ένα επίκαιρο καλοκαιρινό look, από τα βερνίκια της Essie (από αριστερά και δεξιόστροφα): Brides No Grooms. Worth The Wait. Make Some Noise. Peach Side Babe. Salt Water Happy. Σε κομμωτήρια, nail studio, spa και ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

Καμιά αντίσταση

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-3

Επιλέξτε το Michael Kors άρωμά σας ανάλογα με τη διάθεσή σας: το Sporty Citrus, με το πορτοκάλι και το μανταρίνι να το υπογράφουν, το Sexy Amber με κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο, και το Glam Jasmine με το γιασεμί να πρωταγωνιστεί.

Φρεσκάδα & ενέργεια

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-4

Αν η καθημερινή περιποίηση του σώματος σας φαίνεται ρουτίνα, γνωρίστε τα νέα προϊόντα Jo Malone Bath and Body που ξεχωρίσαμε, για να εμπνευστείτε και να αναζωογονηθείτε: το χαλαρωτικό Peony & Blush Suede Shower Oil και το δροσιστικό Geranium & Walnut Body Scrub. Attica Golden Hall.

Δόση Λάμψης

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-5

Για μαλλιά υγιή και εκλεπτυσμένα όπως στις καλοκαιρινές πασαρέλες, ο Moroccanoil Global Creative Director, Antonio Corral Calero, μας προτείνει να ολοκληρώνουμε το χτένισμά μας ψεκάζοντας με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray , που χαρίζει μια πινελιά λάμψης ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τις καταστροφικές συνέπειες των ακτινών UV και των ελεύθερων ριζών. Σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Seize the Chance

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-6

Με την υπογραφή του ταλαντούχου σκηνοθέτη Jean-Paul Goude, η καινούρια, γεμάτη ενέργεια καμπάνια του αρώματος Chance Eau Vive της Chanel αφορά ένα αποφασισμένο νέο κορίτσι το οποίο τολμά να αρπάξει τις ευκαιρίες της ζωής – επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα κοριτσιών «Chance» και βάζει τα δυνατά του για να το επιτύχει.

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά ομορφιάς-7

Η μόνιμη βαφή μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την απόχρωση που σας ταιριάζει χάρη στην πλούσια γκάμα της αλλά και την εξειδικευμένη τεχνολογία PIGMENTLOCK, που κλειδώνει το χρώμα χαρίζοντας λάμψη με διάρκεια, καλύπτει 100% τα λευκά και βελτιώνει μακροπρόθεσμα την ποιότητα των μαλλιών. Στα φαρμακεία.

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT