Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση

4' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κανόνες της μόδας και της ομορφιάς δεν μας εγκαταλείπουν ούτε τις μέρες των διακοπών. Ακολουθήστε τους και χαρείτε την ανανεωμένη εμφάνισή σας.     

Οι καλοκαιρινές αποδράσειςείναιηιδανικήευκαιρίαγιαναξεκουράσουμετοπνεύμαμαςαπολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, να αναζωογονηθούμε από τη διαμονή στη φύση και να αποφορτιστούμε από την κουραστική καθημερινότητα. Παράλληλα, είναι ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο για την εμφάνισή μας, τόσο με σωστές ενδυματολογικές επιλογές όσο και με την κατάλληλη καλλυντική περιποίηση. Είτε μείνετε στη βάση σας είτε αποδράσετε για λίγες ή περισσότερες ημέρες, επενδύστε σε μαγιό, καφτάνια, σαγιονάρες, σανδάλια, σορτς, άνετα πουκάμισα και ανάλαφρα φορέματα, που θα σας χαρίσουν κομψότητα και άνεση. Στη λίστα των καλλυντικών, πρώτα έρχονται τα αντηλιακά. Στην καρδιά τους κρύβονται φωτοσταθερά φίλτρα που προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, ενώ από την πρώτη εφαρμογή συμβάλλουν στη δημιουργία ομοιόμορφου χρώματος που διαρκεί. Αν το paddling και το σερφ είναι μέσα στο πρόγραμμά σας, τότε επιλέξτε λειτουργικά στη χρήση αντηλιακά σπρέι, ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Εκτός από τα aftersun, που έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο –έχουμεεμμονή με το λάδι για μετά τον ήλιο GarnierAmbreSolaire– και οι λοσιόν σώματος και τα ξηρά λάδια θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σας, εξασφαλίζοντας εντατική ενυδάτωση και άμεση λάμψη.

Ξεχωρίσαμε το Vaseline Cocoa Radiant – δεν είναι μόνο η μυρωδιά του που μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά και η σύνθεσή του, ένα μοναδικό μείγμα από πλούσια ενυδατικά συστατικά που περιποιούνται βαθιά το δέρμα και αναδεικνύουν το μαύρισμα. Για το πρόσωπο, η μίνι συσκευασία της μάσκας Καρπούζι Kορρές θα σας ξετρελάνει, αφού μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού. Ανακουφίζει από την ηλιακή ακτινοβολία και καταπραΰνει άμεσα το δέρμα. Απολύτως απαραίτητα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που εντείνουν το μαύρισμα, όπως η αντηλιακή πούδρα προσώπου Sephora, αλλά κι εκείνα που το αναδεικνύουν, όπως το lime βερνίκι Chillato της Essie και το μολύβι ματιών Excess Intensity Longwear Eyeliner (No 09 Excessive Cobalt) της Max Factor. Όσο για το άρωμά σας, προτιμήστε τις καλοκαιρινές εκδόσεις –travel sprays κατά προτίμηση– με διακριτικές νότες ή ανάλαφρα bodysprays. Ο δροσερός χυμός τους θα τονώσει τη διάθεσή σας με το πρώτο ψέκασμα – ένα αρκεί για το καλοκαίρι. Εμείς ξεχωρίζουμε το άρωμα Sole di CapriEaud’Été της Lancaster, με άρωμα τροπικού παραδείσου.

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση-1

1 |Άρωμα περιορισμένης έκδοσης ck one summer EDT Spray.2 | Blissfully Fresh Body Mist, Beatific, www.beatific.gr.3 | Οδοντόκρεμα Aim White Now Instant Triple Power Gold.4 | Προστατευτικό λάδι ενεργοποίησης μαυρίσματος Sun & Protect Bronze SPF30, Nivea.5 | Βερνίκι Infallible Nails (No 007 Ocean Infini), L’Oréal Paris.6 | Μολύβι ματιών Excess Intensity Longwear Eyeliner (No 09 Excessive Cobalt), Max Factor.7 | Balm αναγέννησης για μετά τον ήλιο Sunific Premium, Lierac Paris, στα φαρμακεία. 8 | Styling κρέμα για άμεσο έλεγχο χωρίς φριζάρισμα Smoothing Lotion, Moroccan oil, σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση-2

Οι κορυφαίες θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς των SIX SENSES SPAS συναντούν την υψηλή ποιότητα φιλοξενίας του ξενοδοχείου BELVEDERE, στο νέο Six Senses Spa Mykonos.

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση-3

Από αριστερά: Βερνίκι Chillato, Essie, σε κομμωτήρια, nail studio, spa και ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα. Virgin Mojito Body Splash, The Body Shop. Αντηλιακή κρέμα προσώπου για ματ όψη SPF30, Solène. Aπολεπιστική λοσιόν Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion, Estēe Lauder.Αναζωογονητικό τζελντους Fleur d’ Osmanthus, Roger &Gallet, στα φαρμακεία. Μάσκα αναζωογόνησης για ξεκούραστη όψη Καρπούζι, Κορρές, στα φαρμακεία. Άρωμα περιορισμένης έκδοσης Acqua di Gioia Jasmine Edition, Giorgio Armani.

Το beauty case των διακοπών, με αντηλιακά, after sun, αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμα & ανάλαφρα καλοκαιρινά αρώματα.

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση-4

1 | Ξηρό λάδι πολλαπλών χρήσεων εμπλουτισμένο με δέκα βασικά έλαια Ideal Body, Vichy, στα φαρμακεία. 2 | Ενυδατική λοσιόν σώματος Cocoa Radiant, Vaseline. 3 | Κραγιόν Lip Color (Pink Tease), Tom Ford Beauty. 4 | Λάδι για μετά τον ήλιο Garnier Ambre Solaire.5 | Βερνίκι The Nail Lacquer (820 Desert), Dolce &Gabbana. 6 | Άρωμα Sole di Capri Eau d’Été, Lancaster.7 | Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά The Revitalizing Oil, Darphin, στα φαρμακεία.8 | Αντηλιακή πούδρα προσώπου (Trip to Haiti), Sephora.

Τρελή Ευτυχία

Pack it: Καλλυντικά για ανανεωμένη εμφάνιση-5

Tα φυσικά συστατικά των προϊόντων της, το ραφινάτο γαλλικό άγγιγμα και μια μοναδική ολιστική προσέγγιση μετατρέπουν τις tailor made spa θεραπείες της Anne Semonin σε μια εμπειρία «ορατής» ευεξίας. Το πρόσωπό μου διατηρεί ακόμα τα ευεργετικά ίχνη από ένα κορυφαίο facial ανανέωσης που δοκίμασα αρχές Μαΐου στο Spa Suite by Anne Semonin του Porto Sani, με ένα όνομα που διόλου δεν υπερβάλλει: Ultimate Skin Renew. Οξέα φρούτων και κόκκινα φύκια απολεπίζουν βιολογικά το πρόσωπο, ένα «μηχανικό» peeling με μικρο-κρυστάλλους πυριτίου και modeling butter ακολουθεί κι αμέσως μετά η τελετουργία του αποκλειστικού drainage μασάζ της Anne Semonin(το οποίο υπογράφουν τρεις διεθνείς γιατροί με ειδίκευση στο λεμφικό μασάζ) σε βυθίζει υπνωτιστικά σε βαθιά ηρεμία, την ίδια στιγμή που οι ιστοί της επιδερμίδας αποβάλλουν τις συσσωρευμένες τοξίνες. Μετά το βαθύ καθαρισμό και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, το δέρμα δέχεται ένα blend από καταπραϋντικά αιθέρια έλαια μαντζουράνας και φλοιού λεμονιού, ενώ στην τελευταία φάση της θεραπείας, το δέρμα ευεργετείται από μια πλούσια μάσκα με βάση το βούτυρο Καριτέ και τις πολύτιμες σταγόνες του πιο θαυματουργού ορού της Semonin (100% ActiveContourSerum). Μετά από αυτή την εμπειρία, η άσπρη άμμος στην παραλία του Bousoula ή τα βραχάκια του SaniClub σας περιμένουν… —www.sani-resort.com

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή