Αιώνια λιακάδα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολίτης του κόσμου, αστείρευτα δημιουργικός και ταλαντούχος, ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης αντλεί έμπνευση από την ελευθερία της θάλασσας και με αφετηρία ένα λευκό καμβά δημιουργεί την AtoZGreek, για να ταξιδέψει την Ελλάδα στον πλανήτη. Το νέο brand με beach accessories δένει το μπλε της θάλασσας και του ουρανού με το λευκό της κομψότητας και της αυθεντικότητας, φέρνοντας στο νου τη θερινή ραστώνη στην αμμουδιά ενός νησιού.

Χειροποίητα, φτιαγμένα στην Ελλάδα από τοπικές πρώτες ύλες –ο καμβάς από τη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα– τα AtoZGreek είναι κομψά, απλά, αυθεντικά, χαρούμενα. Beach bags, clutches και backpacks σε σχέδια τόσο μα τόσο καλοκαιρινά –το Μάτι, το Καρπούζι, ο Γάιδαρος, ο Ήλιος και η Καρδιά– θυμίζουν ότι η ζωή πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι. —www.atozgreek.com

Σημεία αναφοράς

Η ζωγραφισμένη στα βράχια της Σύμης ελληνική σημαία. Τα βότσαλα στην παραλία της Λάμπης στην Πάτμο.Το πανηγύρι της Παναγίας στους Αρκούς. 

Αιώνια λιακάδα-1

Τσάντα AtoZGreek.

Αιώνια λιακάδα-2

Η ελπίδα ότι μπορεί να χάσω το πλοίο της επιστροφής.

Αιώνια λιακάδα-3

Το Ελληνικό Φεστιβάλ: Ηρώδειο, Επίδαυρος, Πειραιώς 260. Ουζάκια με τυρί, ντοματίνια, κριτσίνια και πάντα μελιτζανοσαλάτα στη βεράντα της φίλης μου Δάφνης Ζουμπουλάκη, στο Βλυχό της Ύδρας. Ταινία και τοστ στο σινεμά Ακτή στη Βουλιαγμένη. Τα ματάκια της θάλασσας που μαζεύω στην Ψιλή Άμμο στη Σχοινούσα. Το χρυσό φως με το οποίο λούζει κάθε νησί ο ήλιος πριν από τη δύση του. Το αλάτι που συλλέγω από παραλίες όπως η Πικρί Νερό στην Ίο και το ταξιδεύω μαζί μου στη Νέα Υόρκη.  Το καρπούζι που έτρωγα μετά το μεσημεριανό ύπνο.

PHOTOS: VISUALHELLAS.GR, ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ, AWL-IMAGES/AK IMAGES

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT