Στους ομίλους ο ΠΑΟΚ με ασύλληπτο 5-0

Στους ομίλους ο ΠΑΟΚ με ασύλληπτο 5-0

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Μπρόντμπι με 5-0 στην κατάμεστη Τούμπα και έδωσε έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη Δανία για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Χατ-τρικ έκανε ο Μακ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Στο 36ο ο Πέλκας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τα άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό ο Ροντρίγκες έκανε το 3-0, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

Εν συνεχεία ανέλαβε ξανά δράση ο Μακ, ο οποίος παραβίασε την εστία της Μπρόντμπι στο 80΄ και στο 82΄, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα, ο Κάτσε είχε δύο δοκάρια, τόσο σε εκτέλεση φάουλ, όσο και σε πέναλτι στο 89’ το οποίο κέρδισε ο Μυστακίδης.

Εμφανώς ικανοποιημένος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ τόνισε μετά το τελευταίο σφύριγμα: «Σχεδόν τελειώσαμε. Είμαστε σχεδόν εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, γιατί έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Ομως, κάναμε το μεγάλο βήμα. Είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε».

Ανησυχία υπάρχει για τον τραυματισμό του Πέλκα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

«Ελπίζω ο Πέλκας να είναι καλά, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς» ανέφερε ο Τούντορ.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Πέλκας (66΄ Κ. Σαββίδης), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (84΄ Κοροβέσης), Μακ, Ροντρίγκεζ (71΄ Μυστακίδης), Τζιόλης.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρονόου, Αλμπρεχτσεν, Χολστ (42΄ Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμισί, Αγκερ, Ορνσκόφ, Πίρι (75΄ Νόργκρααντ), Πούκιμ, Ερικσον, Ελμάντερ (58΄ Σβαρτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή