Σεβίλλη για Τζανετόπουλο, τέλος ο Ζήκος

Σεβίλλη για Τζανετόπουλο, τέλος ο Ζήκος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση για δανεισμό του Ανταμ Τζανετόπουλου κατέθεσε χθες η Σεβίλλη. Η διοίκηση της «Ενωσης» απάντησε αρνητικά μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τονίζοντας πως «κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν είναι προς πώληση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο». Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ανταμ Τζανετόπουλου τόσο πέρσι, όσο και στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ΑΕΚ με Σεβίλλη και Ιντερ προξένησαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και της ομάδας της Ανδαλουσίας. Οι Ισπανοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, με οψιόν αγοράς την επόμενη χρονιά για 1,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανταμ Τζανετόπουλος είναι από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ στο συμβόλαιό του το οποίο «εκπνέει» το 2017, προβλέπεται ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ, συνεπώς όποια ομάδα καταβάλει αυτό το ποσό αυτόματα κερδίζει την ελευθερία του ταλαντούχου αμυντικού. Στην πρόταση της Σεβίλλης που δεν θέλησε να ρισκάρει δαπανώντας άμεσα 1,5 εκατ. ευρώ για τον Τζανετόπουλο, μεγάλο ρόλο εκτιμάται ότι διαδραμάτισε και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος έχει άριστη σχέση με τη Σεβίλλη της οποίας επίσης υπήρξε ποδοσφαιριστής.

Το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τζανετόπουλου αναμένεται να φέρει τον Ελληνα αμυντικό σύντομα σε συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία θα καταθέσει πρόταση για αναπροσαρμογή τόσο των αποδοχών του που αυτή την στιγμή κυμαίνονται στα 1.500 ευρώ μηνιαίως, όσο και της ρήτρας του.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε υπέγραψε χθες αυτόγραφα στους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασαν τις 8 χιλιάδες.

• Παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών της ΑΕΚ ο Ακης Ζήκος. Αφορμή της παραίτησης, ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT