Beauty Tips: Tα μυστικά της σωστής ενυδάτωσης

Beauty Tips: Tα μυστικά της σωστής ενυδάτωσης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ενυδάτωση καλό είναι να αποτελεί μία από τις βασικές μας συνήθειες που θα πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά. Η καθημερινή χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας σώματος χαρίζει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. Έτσι, μπορείτε να βρίσκετε 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα, για να εφαρμόζετε την κατάλληλη κρέμα για το σώμα σας.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις τη σωστή στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο για να απλώνετε την κρέμα στην επιδερμίδα σας. Αμέσως μετά το μπάνιο δεν τρίβουμε το δέρμα μας με την πετσέτα, αλλά το στεγνώνουμε ταμποναριστά, ώστε να κρατήσει ελάχιστη υγρασία και στη συνέχεια, απλώνουμε την κρέμα μας με κυκλικές ανοδικές κινήσεις.

Φροντίστε να έχετε την ενυδατική σας στο κομοδίνο σας και όχι στο ντουλάπι του μπάνιου για να ενυδατώνεστε πιο συχνά και να περιποιείστε τα πιο ξηρά σημεία της επιδερμίδας σας, ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα της κρέμας σας στους αγκώνες, στα γόνατα και στις φτέρνες και χαρίστε στην επιδερμίδα σας μία απαλή αίσθηση και ένα υπέροχο άρωμα.

Δείτε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή