Κανονικά ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ

Κανονικά ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απορριπτική με την αιτιολογία ότι οι δικαστικές υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ήταν η απόφαση του CAS στην προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης της UEFA περί συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της εμπλοκής του προέδρου του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο πλαίσιο της οποίας του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA, η οποία δεν έχει εκδοθεί εν αναμονή την απόφασης του CAS.

Σχολιάζοντας την απόφαση, πηγές από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν ότι «το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Μαρινάκη και εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον δεν θα διστάσει να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τον Ολυμπιακό, ακόμη και κατά τη διάρκειά τους» και συμπλήρωσαν ότι «η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται».

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το CAS «επιβεβαίωσε την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League» προσθέτοντας ότι: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT