Hair Styles: 6 χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Hair Styles: 6 χτενίσματα για μακριά μαλλιά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε να έχετε τα μαλλιά σας ίσια, περιποιημένα και καλοχτενισμένα και δεν έχετε μετανιώσει ούτε λεπτό τα χρόνια που προσπαθούσατε να τα μακρύνετε για να αφήσετε πίσω σας το ανέμελο καρέ.

Βέβαια, τις ζεστές μέρες τα μακριά μαλλιά σας σάς παιδεύουν αρκετά κι έτσι κάθε φορά που ανακαλύπτετε ένα ανάλαφρο χτένισμα για πρωί και βράδυ, το δοκιμάζετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν έχετε αδυναμία στους ψηλούς ατημέλητους κότσους, στις πλεξούδες και στις αλογοουρές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε 6 μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείτε να πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά.

1.Μαζέψτε τα μισά μαλλιά σας ψηλά και κάπως ανέμελα και στο τελείωμα φτιάξτε μερικές μπούκλες με το σίδερο.

2. Δημιουργήστε ένα μοντέρνο και ανάλαφρο χτένισμα, πιάνοντας ψηλά τα μαλλιά σας σε έναν ατημέλητο κότσο, που αποτελεί σίγουρα μία από τις hot τάσεις των τελευταίων χρόνων.

3.Πιάστε τα μαλλιά σας χαλαρά στη μια μεριά του κεφαλιού σας και στηρίξτε τα με αρκετά τσιμπιδάκια. Εφαρμόστε αρκετή λακ για τέλειο κράτημα και αφήστετη φράντζα να πέφτει ανέμελα στο πλάι.

4.Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη και αφού τυλίξετε το αριστερό και το δεξί, πιάστε μαζί και τα τρία και φτιάξτε μία κομψή αλογοουρά.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή