Στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησε ο Γ. Ρωμανιάς

Στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησε ο Γ. Ρωμανιάς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεργασία του με τη Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Γιώργος Ρωμανιάς κατά τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

«Για τρεις λόγους συνεργασία με τη ΛΑΕ: Κανένας βουλευτής από ΛΑΕ δεν έχει ψηφίσει μνημόνια. Πρέπει να καταργηθούν όλα όσα λέει το τρίτο μνημόνιογια το ασφαλιστικό. Είναι μαύρη μέρα για το ασφαλιστικό το τρίτο μνημόνιο» σημείωσε ο κ. Ρωμανιάς. «Πρέπει να δοθεί ένας κοινός αγώνας για να καταργηθούν τα μνημόνια γενικότερα» πρόσθεσε δε ο τέως γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ρωμανιά, λέγοντας ότι είναι «ένας άνθρωπος της δημοκρατίας. «Μπορούμε να δώσουμε μαζί με τον Γιώργο Ρωμανία μαζί έναν αγώνα να ανατραπεί το μνημόνιο και αυτά που προβλέπονται στους ασφαλιστικούς νόμους. Είναι ωραίος αγώνας που θα έχει αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή