Ερχεται στην Ελλάδα το νέο iPhone 6s

Ερχεται στην Ελλάδα το νέο iPhone 6s

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο iPhone 6s υπόσχεται να φέρει στην Ελλάδα, παράλληλα με τις ΗΠΑ, η διαδικτυακή υπηρεσία προσφορών Deals365.gr. Η εταιρεία, όπως αναφέρουν τα στελέχη της, για άλλη μια φορά θα διαθέσει πρώτη στη χώρα μας το νέο εξελιγμένο τηλέφωνο της Apple. Μάλιστα η διάθεσή του θα προηγηθεί κατά έναν μήνα των άλλων καναλιών διανομής. Τα στελέχη της εταιρείας υπενθυμίζουν ότι η υπηρεσία Deals365.gr διέθεσε πρώτη και σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το iPhone 6 τον Σεπτέμβριο του 2014. Η εταιρεία μάλιστα γνωστοποίησε και τις τιμές διάθεσης του νέου iPhone 6s, οι οποίες δεν θα διαφοροποιούνται από εκείνες του iPhone 6 που είχε κυκλοφορήσει ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Ετσι, το νέο iPhone 6s με 16GB δίσκο θα διατεθεί στα 669 ευρώ, ενώ το μοντέλο με δίσκο 64GB στα 779 ευρώ.

Επίσης, το iPhone 6s Plus με 16GB δίσκο θα διατίθεται στα 769 ευρώ και με 64 GB στα 889 ευρώ. Η νέα σειρά iPhone 6s περιλαμβάνει σειρά μοντέλων με ένα επιπλέον χρώμα (ροζ χρυσό). Τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά στις 9 Σεπτεμβρίου στο καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο Apple Event.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή