Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα είκοσι πέντε χρόνια του κωμικού του ρόλου Mr. Bean γιόρτασε πρόσφατα ο Rowan Atkinson  (φωτ.) με ένα ταξίδι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Παρέα με τον πιστό του αρκούδο Τέντι ο Mr. Bean συνάντησε θαυμαστές του και πόζαρε για φωτογραφίες. Οταν τον ρώτησαν γιατί βρισκόταν στην οροφή του αυτοκινήτου εκείνος απάντησε ότι «το αυτοκίνητο είναι γεμάτο από δώρα»… Χρόνια Πολλά Mr. Bean!

…Εχουν περάσει δεκαοκτώ χρόνια από τότε που το μιούζικαλ Sunset Boulevard του Αντριου Λόιντ Βέμπερ παίχτηκε σε θέατρο του Λονδίνου με πρωταγωνιστές τους Elaine Paige και John Barrowman. Το μιούζικαλ επιστρέφει για περιορισμένες παραστάσεις, αφού ο Λόιντ Βέμπερ έδωσε την άδεια σε έναν ερασιτεχνικό θίασο να το ανεβάσει στο Bridewell Theatre του Λονδίνου κοντά στη Fleet Street. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Susan Booth, η οποία θα παίξει τη Norma Desmond, μια σταρ του βωβού κινηματογράφου που θέλει απελπισμένα να επιστρέψει στην οθόνη.

…Ενας καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εμφανιστεί με ρυτίδες! Ο λόγος για τον αγαπημένο Φιλ Κόλινς, ο οποίος έχει ανανεώσει τα εξώφυλλα των πιο γνωστών του άλμπουμ Face Value και Both Sides που θα επανακυκλοφορήσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία του εξωφύλλου έχει αλλάξει και παρουσιάζει τον σταρ όπως είναι σήμερα, πιο μεγάλο και πιθανόν όπως λέει ο ίδιος, πιο σοφό. Για την επανακυκλοφορία των άλμπουμ ο Κόλινς αναφέρει ότι εστίασε στο πώς έχουν εξελιχτεί τα τραγούδια του, αφού έχουν παιχτεί επί σκηνής και πως δεν τον ενδιαφέρει να τα παρουσιάσει όπως ήταν όταν πρωτοακούστηκαν.

…Μια ενδιαφέρουσα είδηση για τον χώρο του παιδικού θεάτρου στην Ελλάδα. Η Μαριάννα Τόλη έχει ανακαινίσει το Θέατρο Βασιλάκου και ετοιμάζεται να ανεβάσει με την Παιδική της Σκηνή το έργο «Η παπλωματού», ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από το παραμύθι των Τζεφ Μπραμπό και Γκέιλ Μάρκεν σε σκηνοθεσία και διασκευή της ίδιας. Αν κρίνουμε από την παράσταση του «Μυστικού Κήπου» που παρουσίασε την περασμένη σεζόν στο Αμιράλ, αναμένεται μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσουμε. Η πρεμιέρα θα γίνει τον Οκτώβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT